Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krumlovští nasázeli Větřní sedm gólů. Hattrick střihl Tauber

 
pátek, 27. července 2018, 21:37

Třetí herní test absolvovali krumlovští fotbalisté v pátečním podvečeru na domácím trávníku proti SK Větřní. Účastníka I. A třídy porazili vysoko 7:2. Útočník Tomáš Tauber nastřílel v přípravě už půltucet branek.

Po Písku (1:5) a Vimperku (4:1) si Krumlovští pozvali k dalšímu přátelskému duelu v rámci letní přípravy Větřní. „Bylo to typické přípravné utkání v tak obrovském vedru. Od začátku jsme měli převahu a řadu šancí. Řekl bych, že to bylo tak fifty fifty. Padesát procent příležitostí jsme proměnili, padesát zase ne. Jako první se prosadil Tauber, když se nejlíp orientoval ve vápně. Do konce prvního poločasu jsme přidali ještě tři další góly. Hosté snížili z ojedinělého útoku až na stav 4:1,“ popsal průběh prvního poločasu kouč Slavoje Václav Domin, který už mohl využít Persána se Slámou, ale stále mu chyběli Klivanda, Kabele s Tůmou.

I po přestávce měla hra prakticky stejný scénář. Krumlovští měli trvalou převahu a přidali další tři branky. „Měli jsme míč, kombinovali, hosté se víc naběhali. Snažili se nás balonu zbavit, ale často marně. Nakonec zápas skončil 7:2. Střelecky znovu kraloval Tauber, přidal se i Martin Fischer, který přišel z Prachatic,“ zmínil jednu z nových posil, která ještě před rokem sázela góly v dresu Nové Vsi-Brlohu a pod trenérem Dominem si zahrála půlrok v Roudném (2007).

„Když už jsme u těch nových tváří, tak kromě něho zkoušíme i kaplického Davida Smolena, který se vrátil z Rakouska, Malého z budějcké Lokotky, Kubíka z Dolního Dvořiště,“ představil další možné adepty do krumlovského kádru.

Slavojáci se v závěru letního drilu střetnou ve středu 1. srpna doma s Třeboní (18) a generálku sehrají v sobotu 4. srpna od 10:30 hod. s ligovým dorostem českobudějovického Dynama. Zatím s otazníkem či na vlastním hřišti nebo v TCM na Složišti.

FK Slavoj Český Krumlov – SK Větřní 7:2 (4:1)

Branky Slavoje: Tauber 3, Sláma, Fischer, Strapek, Novák.

Č. Krumlov: Říha – Kubík, Švec, Dudák, Beránek – Sláma, Novák, Strapek, D. Smolen – Fischer, Tauber. Střídali Trnka, Persán, Filip. Trenér Václav Domin.

Napsal(a) Milan Šíma, Michal Průcha | Foto Jan Škrle