Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná získala v přípravě skalp divizních Klatov

 
čtvrtek, 19. července 2018, 19:26

Nováček krajského přeboru z Blatné se pečlivě připravuje na příští ročník krajského přeboru, kam postoupil po téměř dvacetileté přestávce. K letnímu drilu patří i přípravné zápasy. První dva sehráli Blatenští s Komárovem (středočeská I. A ) a divizními Klatovy.

FK Komárov – TJ Blatná 3:3 (2:2)

Góly: Kůst 2, J. Říha. Hráno v sobotu 14. 7. 2018  v Komárově - Hořovice.

Blatná: Šimůnek – Sýkora, Petrášek, Machovský, Jícha – Motyka, Prokopec, Šilhavý, Křivanec – Nový, Čadek. Střídali: Chlanda – Stulík, Míka, Merašický, Levý, Kůst, J. Říha.

Hodnocení trenéra Blatné Michala Brabce: „Prohrávali jsme 0:2, dokázali jsme vyrovnat a dokonce otočit na 3:2, jenže v poslední minutě jsme inkasovali vyrovnávací gól. Hrálo se za velkého tepla, i tak měly oba týmy spoustu šancí. Byl to typický první přípravný zápas, kdy všechno nesedlo, zkoušeli se noví hráči a různé posty. Na plac se z naší strany dostali všichni. Pro kluky to bylo utkání po čtyřech absolvovaných trénincích, kdy dostali zabrat, spousta z nich toho měla už plné zuby.“


TJ Blatná – SK Klatovy 1898 3:2 (1:2)

Góly: 24. Čadek, 73. Peleška, 88. Mišiak – 33. Vojtko, 42. Szedmák. Hráno ve středu 18. 7. 2018 v Bělčicích.

Blatná, 1. poločas: Šimůnek – Sýkora, Petrášek, Šejvar, Jícha – Mišiak, Kůst, Šilhavý, Křivanec – Čadek, Š. Říha. Střídali: Prokopec, Brynda, Merašický, Peleška.
2. poločas: Chlanda – Sýkora, Kůst, Šejvar, Míka – Mišiak, Š. Říha, Brynda, Křivanec – Čadek, J. Říha. Střídali: Petrášek, Merašický, Peleška, Zíka, Nový, Jícha.

Hodnocení asistenta trenéra Blatné Romana Remeše: „Zápas na skvělém trávníku v Bělčicích byl už o poznání lepší a s divizními Klatovy se odehrál už i ve slušném tempu. Dostali jsme se do vedení a dál si pak vytvořili i další slibné brankové příležitosti, které se nám nepodařilo proměnit. Soupeř byl v prvním poločase v této činnosti důraznější a hlavně úspěšnější. Ve druhém poločase se nám podařilo nejprve po individuální akci skóre srovnat a dvě minuty před koncem po pěkné kombinační akci zápas zlomit v náš prospěch. Pochvalu si zaslouží gólmani na jedné i druhé straně, protože předvedli několik bravurních zákroků. My jsme i tentokrát točili se sestavou a vyzkoušeli si i další nové hráče. O jejich příchodu budeme jednat v následujících dnech, protože se nám jejich herní projev moc líbil.“


Příští přípravné utkání
So 21. 7. od 16:00 Horažďovice – Blatná (hřiště Horažďovice)

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Jan Škrle