Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Machartův memoriál ve Všeteči vyhrál Neznašov

 
středa, 11. července 2018, 08:58

Ve čtvrtek 5. 7. 2018 se konal již 24. ročník fotbalového turnaje Memoriál Pavla Macharta. Tradiční fotbalový turnaj se ve Všeteči hraje každý rok a to vždy 5. 7. jako vzpomínka na předčasně zesnulého spoluhráče a kamaráda Pavla Macharta.

Celý den se nesl v duchu přátelské atmosféry, k čemuž dopomohlo i krásné letní počasí a nesmíme opomenout ani výbornou diváckou kulisy. Diváci se na všetečském hřišti mohli počítat na stovky. Memoriál Pavla Macharta je nejenom svátkem fotbalu ve vsi, ale také společným setkáním sousedů, kamarádů.

Vítězem letošního fotbalového turnaje se stal tým Neznašova, na druhém místě se po mnoha letech umístil tým Všeteče, za ním Albrechtice nad Vltavou, Temelín a Bohunice. A jak už to k takové akci patří i tady ve večerních hodinách došlo na zábavu, kterou zpříjemnila kapela Lazareth.

Samozřejmě nechybělo ani občerstvení a pro děti byl připraven skákací hrad. O zázemí a organizaci této akci se stará místní sportovní klub a též je akce každoročně podporovanou akcí Jaderné elektrárny Temelín, skupiny ČEZ.

 
 
Napsal(a) Lucie Řípová | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama