Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

O Křišťálový pohár v Počátkách skončilo Táborsko poslední

 
neděle, 8. července 2018, 10:22

V sobotu odpoledne se táborský A tým představil na 64. ročníku turnaje v Počátkách o Křišťálový pohár, na kterém startovalo kvarteto účastníků F:NL. Prvním soupeřem Táborska byl nováček MFK Chrudim, druhým Vlašim.

První zápas se hrál 2x30 minut. Druhý zápas po vzájemné dohodě 2x35 minut. Táborsko odjelo do Počátek v roli obhájce vítězství, ale letošní ročník skončilo na poslední 4. příčce. Ani jednoho ze soupeřů nedokázal porazit. Výsledné skóre turnaje pro Táborské vyznělo 1:6. Jedinou branku Táborska v turnaji vstřelil Pavel Pilík.

Hodnocení trenéra FCT Kamila Tobiáše: „První utkání jsme hrubě nezvládli. Byl to náš nejslabší výkon na hřišti, který jsme v přípravě zatím předvedli. Touhle cestou bychom jít nechtěli. To znamená, že výkonu odpovídal výsledek. Co se týče druhého utkání. Tak to si myslím, že už jsme vstoupili o něco lépe. Bohužel děláme fatální chyby, po kterých dostáváme branky. Dneska se nám vůbec nedařilo být nebezpeční dopředu. Věřím, že je to pro nás dostatečně velká facka, abychom se srovnali do startu ligy.“

FC MAS Táborsko – MFK Chrudim 1:4 (1:3)
Branky: 28. Pilík - 16. Drahoš, 26. Kožmín, 30. Rybička, 48. Franěk.

FCT: Toma – Navrátil, Zavadil, Ngimbi, Zárybnický, Kučera, Pilík, Musiol, Klusák, Pfeifer, Mysliveček.

Chrudim: Mrázek, Zíma - Hlavsa, Stránský, Froněk, Krištof, Dostálek, Sulík, Langr, Sixta, Ptáček, Vašulín, Drahoš, Rybička, Řezníček, Kesner, Šípek, Vodrážka, Jankele, Krčál.

Druhé utkání: FK Varnsdorf – FC Sellier & Bellot Vlašim 3:2


O 3.místo: FC MAS Táborsko – FC Sellier & Bellot Vlašim 0:2 (0:0)

Branky: 40. Selemani, 53. Pavlík.

FCT: Zadražil – Hasil, Ngimbi (35. Klusák), Zárybnický (35. Zavadil), Ndiaye, Valenta, Vandas, Vozihnoj, Berešík, Šandera, Kopřiva.

Vlašim: Bačkovský (30. Le Giang) – Pavlík, Březina, Plechatý, Túlio – Janda, Mareček, Fortelný, Ivanko (55. Novotný) – Selemani, Dao.

Finále: FK Varnsdorf – MFK Chrudim 1:1, pen. 3:1.

 
 
Napsal(a) Karolína Kabíčková/FCT | Foto Karolína Kabíčková