Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sportovní dopoledne v areálu FC Písek patřila dětem

 
pondělí, 2. července 2018, 14:44

Na travnatých hřištích v areálu FC Písek se v jarní části sezony pravidelně konala akce s názvem Sportovní dopoledne, která měla za cíl seznámit malé děti s fotbalem a sportovní všestranností. Celkem osm dílů vydařeného projektu bylo věnováno především předškolním ročníkům mateřských škol a prvním a druhým ročníkům základních škol.

Roli organizátora a realizátora myšlenky převzal vedoucí trenér přípravek FC Písek Radoslav Houdek, kterému pomáhali Petr Houdek a šéftrenér mládeže FC Písek Karel Syrovátka. Dětem se věnovali také další trenéři píseckého kluby i jeho hráči, kterým patří velké poděkování.

„Sportovní dopoledne vždy obsahovalo spoustu sportovních aktivit, kterými například byly opičí dráhy, hod a kop na přesnost, přeskoky přes provazy, různé honičky, mrazíky a další pohybové hry,“ přiblížil náplň dopoledního sportování pro školy a školky Radoslav Houdek.

Většina stanovišť, která se stavěla na sportovní dopoledne, se objevuje i na trénincích náboru FC Písek. Začínající fotbalisté mají tréninky každé úterý a čtvrtek od 16.15 hodin, tak přijďte. Případné dotazy směřujte na:

Radoslav Houdek
vedoucí trenér přípravek
telefon: 602 407 800
mail: rada.houdek@gmail.com

Karel Syrovátka
šéftrenér mládeže
telefon: 731 608 288
e-mail: fcpisek.m@volny.cz

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Petr Brůha