Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Osek bez kouče Voříška přehrál Sousedovice, N. Včelnice zdolala Soběslav

 
sobota, 25. února 2017, 11:39

Pátek nepatřil jen generálkám druholigových týmů Dynama ČB a Táborska a dohrávce Hlubocké ligy. Na pořadu byla další tři utkání, ale to na třeboňské umělce se nakonec nehrálo. Respekt budí výsledky N. Včelnice, půlmistra A třídy. I když umělý trávník některé kvalitativní rozdíly smazává, je nepopiratelné, že její výkony nejsou náhodné.

Výsledky z páteční přípravy:

TJ Osek – FC Westra Sousedovice 4:0 (2:0)

Góly: 30. Carda, 44. Krejčí, 63. K. Hoch, 87. Říský. Hráno na UMT Strakonice.

Osek: I. poločas: Lízal - Hanák, Krejčí, Blažečka, Brož - Brabec, J. Hoch, P. Baloušek, Hřebíček - Carda, Říský. II. poločas: Vojta - Zoch, Krejčí, J. Čapek, Hanák – M. Čapek, Brož, J. Hoch, Diviš - P. Baloušek, K. Hoch.

Osek se musel obejít bez kormidelníka Jaroslava Voříška, který byl na závodech ve sjezdu na lyžích, a tak se trenérského žezla na záskok ujali trenér béčka Václav Mrkvička a Antonín Mrázek z dorostu. Sousedovice vzdorovaly půl hodiny, pak obdržely do přestávky dva góly. Osek po obrátce pojistil vedení ještě dvěma zásahy.

TJ Nová Včelnice – FK Spartak Soběslav 4:3 (2:2)

Góly: Pacholík 2, Bednář, Mareš – Dvořák 2, K. Polišenský. Hráno na UMT v Kamenici n. Lipou.

Soběslav: Kuník – D. Maršík, Podráský, M. Janoušek, Chotovinský – Peltán, M. Mazouch, Fischer, T. Mazouch – Šmídmajer, Dvořák. Střídali A. Maršík, K. Polišenský, M. Hromada, J. Polišenský.

Utkání ovlivnila silná vánice. Soběslav, která je na soustředění v Kamenici, měla míč častěji v držení, ale nevyvarovala se okének v obraně, čehož N. Včelnice využila ke vstřelení čtyř gólů. Pro spartakovce to byla třetí porážka v přípravě za sebou.

Jiskra Třeboň – Wels/Rak. nehráno

Rakušané se pro velkou marodku do Třeboně omluvili. „Kluci si zatrénovali a další přátelský zápas sehrají už v neděli na naší umělce s Velešínem,“ řekl Jihočeskému fotbalu manažer Jiskry František Švaňa.

Napsal(a) Redakce