Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písku začne nová sezona 9. července. ČFL odstartuje v Králově Dvoře

 
pondělí, 25. června 2018, 13:13

Třetiligoví fotbalisté FC Písek si užívají zaslouženou dovolenou po náročném ročníku Fortuna ČFL, ale již brzy se znovu obléknou do sportovního a začnou se připravovat na další sezónu.

Žlutomodří se k prvnímu společnému tréninku sejdou v pondělí 9. července v 16 hodin a hned o pět dní později sehrají úvodní přípravné utkání. Níže vám přinášíme soupis všech prozatím domluvených přáteláků třetiligového A-týmu FC Písek. Časy začátků zápasů se mohou měnit.

Přípravné zápasy

Sobota 14. července od 11 hodin: FC Písek - AC Sparta Praha U21
Středa 18. července od 17.30 hodin: FC Písek - FK Slavoj Český Krumlov
Sobota 21. července od 11 hodin: FC Písek - FC Viktoria Plzeň U19
Středa 25. července od 18 hodin: FC Písek - FK Spartak Soběslav
Sobota 28. července od 17 hodin: SK Aritma Praha - FC Písek
Sobota 4. srpna od 18 hodin: TJ Štěchovice - FC Písek

Prvním soupeřem Králův Dvůr, doma Benešov

Písek dostal na sobotním losovacím aktivu číslo 14. K prvnímu mistrovskému zápasu nastoupí žlutomodří v sobotu 11., nebo v neděli 12. srpna v Králově Dvoře. Domácí premiéru obstará následující duel s Benešovem. Novými týmy v ČFL jsou Olympia Praha/Radotín, která nepřihlásila FNL a kvůli tomu sestoupily šestnácté Benátky nad Jizerou, vítěz divize A Slavia Karlovy Vary, divize B Slovan Velvary a divize C Sokol Živanice.

Osmnáctičlenná třetí liga se ve stávající podobě hraje naposledy. Od sezony 2019/20 se ruší Juniorská liga a ČFL bude zařazením ligových rezerv rozdělena na dvě skupiny po 16 mužstvech.


Napsal(a) Petr Brůha, redakce | Foto Jan Škrle