Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Strunkovice pořádají jubilejní 10. ročník fotbalové exhibice

 
úterý, 19. června 2018, 09:17

Sportovní odpoledne plné fotbalu a zábavy se uskuteční v sobotu 23. června ve Strunkovicích nad Blanicí. Program je nabitý a slibný. Kopačky tam kromě domácích fotbalistů obují třeba hokejisté budějckého Motoru nebo tým složený ze známých sportovců a umělců.

Fotbalová exhibice ve Strunkovicích nad Blanicí má tradici. Letos, v sobotu 23. června, se uskuteční její jubilejní, už desátý ročník. A Strunkovičtí oblíbenou exhibicí také oslaví 45. výročí založení svého fotbalového klubu TJ Blaník.

Vše odstartuje v 15:00 hodin fotbalové utkání domácího A týmu s A týmem HC Motor České Budějovice, a podle pořadatelů by měla na strunkovický trávník vyběhnout většina hráčů budějckého hokejového klubu. Kopačky obují i generální manažer klubu Stanislav Bednařík, i nový trenér Václav Prospal a klubová ikona Roman Turek.

Ve druhém duelu se od 16:30 hodin střetne „pětatřicítka“ domácího Blaníku s výběrem sparťanské ikony Jana Bergera. V jeho týmu se představí například fotbalisté David Lafata, Tomáš Řepka, Jozef Chovanec, Antonín Panenka, Vladimír Šmicer, Stanislav Hložek, Ladislav Vízek, Karol Dobiaš, Horst Siegl, hokejisté Bednář a Kovář, umělci Stanislav Hložek, Pavel Nový, Richard Genzer, moderátorka Kateřina Kristelová a mnoho dalších jmen.

Ale nejen o fotbalu bude exhibiční červnové sobotní odpoledne ve Strunkovicích. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program, který potrvá až do večera.

Akce pobaví i pomůže, pořadatelé totiž věnují část výtěžku na charitativní účely.

Napsal(a) Ivetta Chmelová/Budějcká Drbna | Foto Jan Škrle