Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná porazila Planou a stále živí naději na první místo

 
úterý, 12. června 2018, 09:19

Osm výher, jedna remíza s Prachaticemi a jediná porážka v Bavorovicích – taková je bilance blatenských fotbalistů v jarní části I. A třídy. Druhé domácí střetnutí za sebou zvládli svěřenci Michala Brabce zásluhou dvou gólů v závěru první půle. Poslední střetnutí sehrají v sobotu dopoledne ve Vimperku.

Hodnocení utkání asistenta trenéra Blatné Romana Remeše: „Další důležité utkání před domácími fanoušky jsme dokázali vyhrát a nebylo to vůbec lehké, byť je nakonec výsledek jednoznačný. Zápas jsme zlomili v náš prospěch až těsně před přestávkou, když jsme vstřelili v rozmezí dvou minut dva góly za sebou. Do té doby to bylo ale vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Po přestávce jsme přidali hned třetí branku, nevzdávající se soupeř ale vzápětí snížil. Poslední dvacetiminutovka už se čtvrtou brankou v síti Plané byla plně v naší režii. Poslední utkání odehrajeme v sobotu ve Vimperku, a i když vše není v našich rukách, stále všichni věříme, že se nám celkové vítězství v soutěži podaří získat.“

TJ Blatná – SK Planá u ČB 4:1 (2:0)

Góly: 44. Mišiak, 45. Machovský, 46. Peleška, 72. Motyka – 48. Jan Pintér.  Rozhodčí: Brych – Lepič, M. Mráz. Delegát: Němeček. ŽK: 1:2 (Peleška – Píchal, Beran). Diváků: 130.

Blatná: Chlanda (77. Šimůnek) – Sedláček (65. Míka), Petrášek, Šejvar, Sýkora – Mišiak, Prokopec, Motyka, Jícha (33. Machovský) – Peleška (71. Stulík), Nový (82. Kůst).

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama