Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Postupující Nová Ves nepovoluje a dál vyhrává

 
středa, 30. května 2018, 00:57

Fotbalisté Nové Vsi se představili na půdě Kamenného Újezdu už jako postupující tým do vyšší soutěže, a proto se také daly očekávat změny v sestavě. Trenér Pekárek ale do zápasu poslal plnou jedenáctku, hráčům vštepoval do hlavy, že v žádném případě sezóna nekončí, a že by byl rád, kdyby jeho tým přivezl zpátky do Vsi tři body.

První poločas začal ve velkém tempu, obě mužstva hrála velmi dobře, a i proto se dalo očekávat vyrovnané utkání. Domácí hráči byli o trochu lepší, měli náznaky šancí, ale žádný nedotáhli do konce. Snažili se dostávat za hostující obranu průnikovými přihrávkami, ale ty velmi dobře četli obránci, nebo brankář Bartizal.

Až přišla 35. minuta, David Frnka za vápnem napřáhl a bombou trefil spojnici tyče a břevna. V tomto okamžiku měli hosté velké štěstí. Poté se poločas dohrál.

Do druhého dějství poslal hostující trenér místo V. Brožky mladého Srbeného. Utkání probíhalo stejně jako v prvním poločase, obě mužstva hrála velmi dobře, i když pomalu začali otěže utkání přebírat hosté. Čekalo se na to, kdo udělá chybu. Ta přišla v 56. minutě. Domácí brankář Kvasnička neudržel nepříliš tvrdou střelu, na správném místě stál novoveský Jiránek a střelou pod břevno otevřel skóre - 0:1.

Druhý gól přidali hosté v 78. minutě. Procházka kopal rohový kop, přesně našel hlavu Jiránka, který se trefil podruhé - 0:2. Pak už hosté s přehledem kontrolovali hru a přidali ještě jednu branku. Čtyři minuty před koncem přebral na polovině míč Procházka, počkal, až se mu rozběhne Holý, a ukázkovou uličkou jej poslal samotného úniku. Ten zachoval klidnou hlavu, obstřelil domácího brankáře a stanovil konečný výsledek na 0:3. Nutno podotknout, že se hrálo utkání výborné úrovně, k němuž přispěla obě mužstva.


Sokol Kamenný Újezd – TJ Nová Ves 0:3 (0:0)

Branky: 56. a 78. Jiránek, 86. Holý. Rozhodčí: Šíma - Bezpalec, Buřič. ŽK: 2:0. Diváků: 120.

Nová Ves: Bartizal – Pech, Boháč, Vávra, Češka (82. Janovský), Novák, Holý, Neumann ml. (70. Graman), V. Brožka (46. Srbený), Jiránek, Procházka.     

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková