Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Lom a Týn si náležitě vylepšily skóre. Semice proměnily postupový mečbol

 
neděle, 27. května 2018, 01:37, aktualizováno 27. května 2018, 21:02

Potupné dvouciferné příděly musely zkousnout v A třídě Nemanice (0:15) a Sedlec (1:12). U Nemanic byl o to horší, že jej viděli vlastní fanoušci. Ze sestavy zbylo jen torzo. Odevzdanosti soupeřů patřičně využili pětigóloví střelci – z Olympie Pavel Vařil s Tomášem Houskou (hattrick stihl v rozmezí pěti minut!) a lomský tandem David Neužil s Jiřím Turkem. Třetím postupujícím v oblastních třídách je FC Alko Semice z Písecka, vítěz C skupiny I. B třídy si poprvé v historii zahraje o patro výš. V neděli se k němu přidalo Lažiště, které ovládlo skupinu B.

Bavorovice využily přesilovku

V 1. A třídě, sk. A, je situace na čele soutěže stále otevřená. Na vrchol se dostalo opět mužstvo z Týna nad Vltavou díky skóre, když na svém trávníku pokořilo rezignující Sedlec dvanácti góly. Deset jich zaznamenali kanonýři Pavel Vařil a Tomáš Houska. Krok s ním drží Bavorovice, které porazily ve šlágru kola Vodňany 3:2 a odrazily jejich útok za prvním místem. Mladé vodňanské mužstvo přišlo v 59. minutě o kapitána a lídra Luboše Kunce, když si po vstřeleném gólu na 1:2 přetáhl dres přes hlavu a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Mariner za šest minut vyrovnal Hanouskem a v 82. minutě strhl vedení na svou stranu po druhé trefě Babky. Českobudějovická Lokotka si přivezla z trávníku posledního Velešína výhru, když bylo o utkání rozhodnuto již o poločasu. Větřní vyhrálo doma s Vimperkem. Prachatice zdolaly Planou, když vše podstatné se odehrálo již v průběhu prvních dvanácti minut. Pak Tatran po přestávce přidal ještě jeden gól a hosté již nenašli odpověď. Blatná pokračuje ve spanilé jízdě, porazila ve Strakonicích Junior a zůstává mezi třemi mužstvy, které vedou tabulku se stejným počtem bodů. Pouze horším rozdílem gólů je druhá za vedoucím Týnem. Českobudějovická Slavia se pětibrankovým nášupem Vacovu na jeho trávníku vrátila do boje o vítěze skupiny, když na trojici před ní ztrácí pouhé tři body. Sešívané musí dvojnásob mrzet porážky s posledním Velešínem a Lokomotivou ČB, jinak by soutěž vedli.

Karetní mariáš v Hrdějovicích

Ve skupině B se obě nejvýše postavená mužstva radovala ze všech bodů na hřištích soupeřů. Lom vyhrál rekordním skóre 15:0 v Nemanicích, které nastoupily od počátku zápasu pouze s deseti hráči, v zápisu zapsaní 67letý trenér Milan Kupka a 49letý Stanislav Dubský se na hřišti neobjevili. Za hosty opět exceloval nejlepší kanonýr soutěže David Neužil a Jiří Turek, který nastoupil do druhého poločasu. Oba zaznamenali pět gólů. Bernartice si odvezly vítězství z Dobré Vody, která hrála dobře, avšak komplikovala si život neproměňováním jasných gólových šancí. Za hosty zaznamenal tři trefy Adam Rakovan a za domácí skóroval po dvou hlavičkách po rohových kopech Pavel Choboda. Čtyři Dvory překvapivě ztratily dva body s poslední rezervou J. Hradce v domácím prostředí, ta srovnala až čtyři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího. Ševětín si doma poradil s veselskou Lokotkou a milevská rezerva porazila Planou nad Lužnicí. Meteor Tábor remizoval s rozjetým Chýnovem po vcelku vyrovnaném průběhu hry. Mužstvo z Hrdějovic v boji o záchranu urvalo plichtu s T. Sviny gólem Miroslava Studničky minutu před koncem utkání a bodově opět srovnalo krok s Meteorem Tábor. Sudí Kříž rozdal devět žlutých a dvě červené karty.

Přestřelka v Boršově

V 1. B třídě, skupině A, vyhrál Klikov nad posledními Chvalšiny zásluhou finiši na konci utkání, když o třech bodech rozhodl až v průběhu posledních čtyř minut dvěma trefami. Blesk se tímto počinem vrátil na třetí místo tabulky. Dvanáctigólová úroda byla k vidění v Boršově nad Vltavou. Už v 7. minutě byl stav 2:1! Na sedmi zásazích domácích se podílel třemi góly Filip Pokorný a dvěma zkušená opora Jindřich Šefčík. Za Ledenické zaznamenal tři trefy Matěj Volf. Olešnice, které se na jaře také daří podobně jako Kaplici, ve vzájemném souboji zvítězila a blíží se ke klidnému středu tabulky, ač je až jedenáctá. Rezerva Roudného se vítězstvím s Loučovicemi dostala již na páté místo výsledkové tabulky. Nová Ves u ČB vyhrála v Kamenném Újezdě a dohrává soutěž v naprosté pohodě. Nejvíce si zkomplikovala život v boji o záchranu Nová Ves-Brloh, když se stejně postiženou Zlatou Korunou doma utrpěla sedmigólový debakl. Nejlepším střelcem hostů byl Dominik Fuciman, autor čtyř gólů. Právě Zlatá Koruna se díky tomuto vítězství dostala před svého hostitele a přenechala mu předposlední sestupové místo.

Sedláček završil postup Lažiště

Ve skupině B se rozešli dělbou bodů dva sousedi v tabulce, Netolice se Strunkovicemi. Dříteň si ve druhé polovině utkání poradila s vacovskou rezervou, když první půle skončila nerozhodně. Lhenice vyprovodily čtyřmi kousky druhé Sousedovice díky produktivní hře v prvním poločasu, kdy o utkání v podstatě rozhodly. Poražení již boj o první místo vedoucímu Lažišti nezkomplikují. Poslední předčasně postupující tým do vyšší soutěže Lažiště na svém hřišti porazilo Čkyni, když otáčelo zápas z jednobrankového nepříznivého stavu i díky čistému hattricku Marka Sedláčka, který ho vystřihl během dvaadvaceti minut druhé půle. Volyně přivezla všechny body díky výhře v Chelčicích, čímž značně zkomplikovala jejich cestu za záchranou. Od sestupové 13. příčky tabulky je dělí již pouhé dva body. Vlachovo Březí se k nim díky vítězství nad Cehnicemi přiblížilo. Tři branky zaznamenal Josef Bušek (z toho dvě z proměněných penalt). Hodně problémů si nadělala vacovská rezerva prohrou v Dřítni. Stachy vyhrály sousedské derby ve Zdíkově s místním Sokolem a starosti se záchranou již mohou hodit za hlavu. O udržení budou v posledních třech kolech bojovat čtyři mužstva.

Semice využily první možnost

Ve skupině C lídr tabulky Semice bezpečně přehrály na jaře trápící se Sepekov a dokráčely díky kvalitním jarním výkonům jako třetí tým z B tříd do vyšší krajské soutěže. Boston Kluky porazil poslední Podolí II vysokým rozdílem, když po třech brankách zaznamenali Josef Bláha a Miroslav Štěpán. Konečnou podobu skóre stanovil televizní komentátor fotbalových utkání Vlastimil Vlášek. Mirovice potvrzují vynikající jarní formu a porazily doma na jaře též dobře hrající Kovářov (2:1). Perličkou je, že všechny tři góly padly v posledních šesti minutách první půle. Kestřany v domácím prostředí prohrály s Hradištěm a budou mít tři kola před koncem soutěže velké starosti, jak opustit předposlední sestupovou příčku tabulky. Sedlice doma remizovala s Putimí, když ztrátu dohnala až v samém závěru. Obě mužstva se perou o druhou příčku. Chyšky se právě díky nedělnímu domácímu vítězství nad Bělčicemi, které bylo v podstatě záležitostí prvního poločasu, na toto místo dostaly. Zúročují tak náročnou zimní přípravu, která přináší ovoce. Je to pro ně historické umístění. Nebýt suverénních Semic, mohly pomýšlet na postup do vyšší soutěže. Bělčicím prohra poněkud zkomplikovala život, avšak stále mají na sestupové místo čtyřbodový náskok. Rezerva Oseka konečně plně bodovala s Božeticemi. Dvěma góly k tomu přispěl pendl Hosnedl. Po jasném stavu v první půli hosté zdramatizovali závěr utkání, když korigovali z 1:4 na minimální rozdíl.

Malšice se přiblížily záchraně

Ve skupině D s předstihem postupující Lišov v pohodě vyhrál s Řepčí-Opařany, když byl výsledem určen již v prvním poločasu. Pro tým z města nábytku to bylo sedmé vítězství v řadě a jubilejní dvacáté bez porážky. Na jaře dobře hrající nováček soutěže z Chotovin zvítězil tříbrankovým rozdílem s Třeběticemi. Shodným výsledkem skončil i souboj Slavonic s třeboňskou rezervou. Mladá Vožice vyhrála nad v tabulce druhou Lomnicí nad Lužnicí a udržuje se v první šestce soutěže. Dolní Bukovsko doma pouze remizovalo bez gólů s Jistebnicí, která je nadále i přes jednobodový zisk poslední a její šance na záchranu jsou již téměř nulové. V podobné situaci jsou Ratibořské Hory, které na domácím trávníku odevzdaly všechny body Nové Bystřici. Ta totiž otočila stav utkání díky dvěma gólům po přestávce. Malšice vyválčily zlatý bod v Kardašově Řečici a z ohrožených mužstev mají k záchraně zatím nejblíže. I zde bude ještě souboj o černého Petra velice zajímavý.


VÝSLEDKY 23. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FC Mariner Bavorovice – FK Vodňany 3:2 (1:1)
Branky: 10. a 82. Petr Babka, 65. Jiří Hanousek – 30. Václavík, 59. Kunc.
Rozhodčí: Komzák – Crkva, Hladík. DFA: Pečenka. ŽK: 3:3 (Trnka, Šafránek, J. Hanousek – Kunc 2, Konvička). ČK: 0:1 (59. Kunc).

FK Olympie Týn nad Vltavou – SK Sedlec 12:1 (6:0)
Branky: 23., 28., 71., 73. a 79. Vařil, 32., 34., 37., 67. a 76. Houska, 15. Stoklasa, 61. Petr Dvořák – 49. T. Kučera.
Rozhodčí: Crkva – Komzák, Hladík. Bez karet. Diváků: 120.

FC Velešín – TJ Lokomotiva Č. Budějovice 3:6 (0:5)
Branky: 86. a 89. Mikeš, 72. Vlačuha – 27., 31. a 72. Kokeš, 4. Kocar, 8. Choutka, 34. Fil. Navrátil.
Rozhodčí: P. Šafránek – Ernst, Bartůněk. DFA: J. Šafránek. ŽK: 5:5 (Falc, Šálek, Fišer, K. Zatloukal, Pomije – Kamiš, Fil. Navrátil, Nechuta, Roden, Bláha).

SK Větřní – TJ Šumavan Vimperk 3:1 (1:1)
Branky: 66. a 76. Sivák, 18. Kotlár – 28. (pen.) Kvapil.
Rozhodčí: Formánek – Izugrafov, Tůma. ŽK: 2:3 (Gutheis, Hlásenský – Podskalský, Kurz, Samohejl). ČK: 1:0 (78. Dušek).

FK Tatran Prachatice – SK Planá 3:1 (2:1)
Branky: 3. Juroš, 4. Škopek, 63. Váša - 12. Carda.
Rozhodčí: Toucha - Jevčák, Ťupa. ŽK: 0:1 (Řehoř).

FK Junior Strakonice – TJ Blatná 3:4 (1:2)
Branky: 25. a 54. Jan Zušťák, 90+3. Baloušek – 10. a 47. Jícha, 6. Motyka, 89. Míka.
Rozhodčí: R. Mráz – Brych, M. Mráz. DFA: Řezáč. ŽK: 3:3 (Zušťák, Juhaňák, Vá. Šrámek – Sedláček, Jícha, Chlanda). Diváků: 330.

SK Vacov – SK Slavia Č. Budějovice 0:5 (0:2)
Branky: 13. a 84. Slípka, 37. Bravenec, 49. Vršitý, 69. Boček.
Rozhodčí: Ťupa – Jevčák, Toucha. ŽK: 2:3 (Aleš Mach, Jírovec – Vranovský, Wegenkittl, Wagner).


SKUPINA B

SK Čtyři Dvory – FK Jindřichův Hradec 1910 B 1:1 (0:0)
Branky: 70. Nečekal – 86. Valek.
Rozhodčí: Písek – Albert, Křížek. ŽK: 3:0 (P. Sobolík, Vajo, Rachač).

SK Ševětín – TJ Lokomotiva Veselí n. Lužnicí 3:1 (1:0)
Branky: 10. Hindy, 70. Petr Novotný, 78. (pen.) Kupec – 87. Klapuš (vlastní).
Rozhodčí: Nedvěd – Náprava, Bumba. ŽK: 5:4 (Hindy, Klapuš, Chmel, Kupec, Kašper – Hájek, Daněk, Hejl, Mikeska). Diváků: 100.

FC ZVVZ Milevsko B – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 4:2 (3:1)
Branky: 2. a 35. Kutil, 25. Masopust, 84. Jak. Pinc – 45. Handrejch, 72. Pospíchal.
Rozhodčí: Tauber – Kříž st., Škuthan. ŽK: 1:2 (Vá. Mácha – Handrejch, Pěknic).

SK Nemanice – TJ Sokol Lom 0:15 (0:6)
Branky: 1., 13, 17., 57. a 89. Neužil, 47., 70., 74., 89. a 89. Jiří Turek, 40. a 52. Balogh, 19. Jan Šimák, 20. Mařík, 55. Voneš.
Rozhodčí: Albert – Písek, Křížek. DFA: Kučera. ŽK: 1:1 (Mir. Novotný – M. Císař).

SK Dobrá Voda – TJ Sokol Bernartice 2:3 (1:1)
Branky: 42. a 54. Choboda – 38., 46. a 66. Adam Rakovan.
Rozhodčí: Náprava – Nedvěd, Bumba. ŽK: 3:2 (Arnold, Suchý, Volf – Vít Fučík, Staněk). Diváků: 105.

FK Meteor Tábor – FC Chýnov 2:2 (1:1)
Branky: 14. T. Kukla, 65. (pen.) Jos. Svatek – 45. Prášek, 58. Šiller.
Rozhodčí: Kroutl – Weidenthalerová, P. Šťastný. ŽK: 3:1 (Kollárik, T. Kukla, Jak. Pípal – Jan Hruška). ČK: 0:1 (38. Sl. Mareš).

Slavoj Hrdějovice – TJ Spartak Trhové Sviny 1:1 (0:1)
Branky: 89. Mir. Studnička – 29. Macák.
Rozhodčí: Kříž ml. – Havlík, Cigáň. ŽK: 2:7 (L. Kučera, Ridvan – Jan Gažák 2, Kodras, Novák, Chromčák, Kolář, Borek). ČK: 1:1 (80. Nedorost – 83. Jan Gažák).


VÝSLEDKY 23. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Blesk Klikov – TJ Sokol Chvalšiny 3:1 (1:0)
Branky: 16. a 90. Maxa, 86. Jan Navrátil –  64. (pen.) Sluka.
Rozhodčí: Trkovský – Petričák, Koudelka. ŽK: 2:0 (Šafránek, Podojil).

FK Boršov nad Vltavou – TJ Slavoj Ledenice 7:6 (4:2)
Branky: 48., 65. a 80. Fil. Pokorný, 2. a 21. Šefčík, 6. Vít Anderle, 31. Gruber – 23., 71. a 82. (pen.) Matěj Volf, 7. Winkler, 59. Fencl, 76. (pen.) Bez.
Rozhodčí: Pánek – Klíma, Škuthan. ŽK: 2:1 (Matoušek, Filištein – Fošum).

TJ Sokol Olešnice – FK Spartak Kaplice 4:2 (2:0)
Branky: 19. a 34. Horelica, 58. a 78. Hanzal – 50. Divoký, 62. Urazil.
Rozhodčí: Picka – Ernst, Skvašík. ŽK: 7:2 (Buřič, Lechner, Bahenský, Hanzal, Lenk, Kačírek, Husa – Divoký, Urazil).

TJ Malše Roudné B – Vltavan Loučovice 2:1 (2:0)
Branky: 25. a 32. Samek – 53. Samek (vlastní).
Rozhodčí: Krejník – Rous, Feitl. ŽK: 1:3 (D. Růžička – Mich. Koutský 2, Sojka). ČK: 0:1 (89. Mich. Koutský).

FK Nová Ves-Brloh – SK Zlatá Koruna 0:7 (0:2)
Branky: 2., 31., 60. a 71. Fuciman, 63. Steinocher ml., 81. Ornsorg, 85. Homer.
Rozhodčí: Vejčík – Brom, Petroušek. DFA: Kučera. ŽK: 3:1 (Vlček, Tlamsa, Jan Pouzar – Lacko). Diváků: 100.

Sokol Suchdol nad Lužnicí – FC Šumava Frymburk 0:2 (0:0)
Branky: 51. Martin Koza, 89. Budík.
Rozhodčí: Klimeš – Dimitrov, Filo. ŽK: 1:3 (Trmal – Duš. Račák, Martin Koza, Milan Račák).

TJ Sokol Kamenný Újezd – TJ Nová Ves 0:3 (0:0)
Branky: 56. a 78. Jiránek, 86. Holý.
Rozhodčí: Šíma – Bezpalec, Buřič. ŽK: 2:0 (Prokop, Černý). Diváků: 120.


SKUPINA B

1.FC Netolice – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí 1:1 (0:0)
Branky: 48. Meindl – 64. Šimčík.
Rozhodčí: Ondra – Ryneš, Heinzl. ŽK: 3:2 (Šulc, Jirkovský, Lukáš – Šimčík, Škopek).

SK Lhenice – FC Westra Sousedovice 4:0 (3:0)
Branky: 4. a 58. Iliev, 11. Balica, 35. Prenner.
Rozhodčí: Ryneš – Ondra, Trněný. DFA: Tupý. ŽK: 1:0 (Pořádek).

TJ Dříteň – SK Vacov B 3:1 (1:1)
Branky: 28. Moudrý, 52. Švejda, 55. Luk. Koudelka – 29. Ant. Bujok.
Rozhodčí: Křížovský – Jindrle ml., Jindrle st. DFA: Bicek. ŽK: 2:4 (Werner, Pojer – Mrázek, Ant. Bujok, D. Makas, Fr. Čtvrtník).

FK Chelčice – Slavoj Volyně 0:1 (0:0)
Branka: 60. Tokár.
Rozhodčí: Novák - Bezpalec, Boukalík. ŽK: 2:2 (Křenek, Machnyk - Malina, Pasler).

FK Lažiště – SK Čkyně 3:1 (0:1)
Branky: 62., 67. a 84. Marek Sedláček – 43. Král.
Rozhodčí: Ovčáček – Talíř, Muzika. DFA: Hanzal. ŽK: 4:4 (Linhart, Marek Sedláček, Volmut, Brzobohatý – Král, Schwamberger, Kainc, Vojta). Diváků: 150.

FC Vlachovo Březí – Sokol Cehnice 5:3 (3:1)
Branky: 30. (pen.) a 53. a 84. (pen.) Bušek, 35. Hubáček, 44. Staněk – 2. a 58. Krejsa, 53. Mára.
Rozhodčí: Ct. Novotný – Kovařík, Harvalík. ŽK: 2:3 (Hojdekr, Kužvart – Frčka, Marek Martínek, Řehoř).

TJ Sokol Zdíkov – Sokol Stachy 1:3 (0:2)
Branky: 55. Pešek – 6. Foltýn, 14. Jan Pešl, 65. Sýs.
Rozhodčí: Syrovátka – Kadlec, Zloch. ŽK: 1:0 (Pešek). Diváků: 150.


SKUPINA C

FK AL-KO Semice – TJ Sokol Sepekov 4:0 (3:0)
Branky: 2. a 34. Zborník, 36. Pav. Keclík, 88. Škulina.
Rozhodčí: Ambrožová – Hnilička, Štemberk. ŽK: 0:2 (Mašek, Luk. Hadáček). Diváků: 100.

1.FC Boston Kluky – TJ Podolí II 8:2 (4:1)
Branky: 8., 29. a 31. Bláha, 41., 56. a 57. Štěpán, 49. (pen.) Mich. Říha, 73. Vlast. Vlášek – 18. Troníček, 65. K. Levora.
Rozhodčí: M. Pečenka – Studený, Peklo. DFA: Němeček. ŽK: 1:3 (Mich. Říha – Mařík, K. Levora, Staněk).

FK IPD service Kestřany – TJ Hradiště 2:3 (1:1)
Branky: 14. (pen.) Lebeda, 90. Voráček – 36. Moravec, 74. (pen.) D. Pichlík, 75. Rybár.
Rozhodčí: Hnilička – Ambrožová, Záhorský. DFA: Chlaň. ŽK: 4:2 (Kinský, Veselý, Pospíšil, Voráček – Hubička, König). Diváků: 110.

SK Mirovice – TJ ZD Kovářov 2:1 (2:1)
Branky: 39. Kvěch, 45. (pen.) Jak. Převrátil – 42. Jan Růzha.
Rozhodčí: Pravda – Landík, Štemberk. ŽK: 2:2 (Hřídel, Mrlina – Jan Růzha, Coufal). ČK: 1:1 (63. Jaku. Převrátil – 63. Mart. Faukner). Diváků: 100.

TJ Sokol Sedlice – TJ Sokol Putim 2:2 (0:2)
Branky: 86. Mikeš, 88. Kratochvíl – 21. Petráš, 27. Šteier.
Rozhodčí: Hučík – Leiš, Hornát. ŽK: 1:1 (Dumský – Holan).

TJ Osek B – TJ Božetice 4:3 (3:0)
Branky: 39. a 80. Hosnedl, 27. Mil. Fara (vlastní), 36. Šůs – 54. a 84. (pen.) Čanda, 87. Martin Zeman.
Rozhodčí: Průchová – P. Šťastný, Káník. ŽK: 2:3 (Sýkora, Ježek – Frant. Horek, Čanda, Luk. Stejskal).

FC Chyšky – TJ Sokol Bělčice 3:1 (3:1)
Branky: 4. a 44. Vaverka, 29. Jiří Barda – 23. David Říský.
Rozhodčí: Vican – Svoboda, Třeštík. DFA: Urban. ŽK: 0:2 (Sejkora, Lad. Mach).


SKUPINA D

TJ Sokol Mladá Vožice – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí 1:0 (0:0)
Branka: 71. T. Svatek.
Rozhodčí: Kovařík – Zabilka, Třešňák. ŽK: 1:1 (Petr Kukla – Krejník).

TJ Sokol Chotoviny – FK Sokol Třebětice 3:0 (2:0)
Branky: 29. Pavlíček, 44. Bondarev, 74. Cetlovský.
Rozhodčí: Zabilka – Kovařík, Třešňák. Bez karet.

TJ Dolní Bukovsko – 1.FC Jistebnice 0:0
Rozhodčí: Petričák – Trkovský, Mach (laik). ŽK: 3:4 (Klika, Pour, Mach – Podzimek, Jan Muž, Vlad. Kotalík, Stoszek).

SK Lišov – FK Řepeč-Opařany 3:1 (0:0)
Branky: 2. a 20. Werner, 5. D. Mlýnek – 41. Mikšovský.
Rozhodčí: Cigáň – Kollmann, Pileček. ŽK: 2:3 (Kándl, Shýbal – Mir. Novák, Mich. Koktan, Mich. Dončuk).

FK Kardašova Řečice 1922 – TJ Malšice 1:1 (1:1)
Branky: 33. Kvasnička – 27. Švadlenka.
Rozhodčí: Ondřej – Panský, Rous. DFA: Pečenka. ŽK: 4:3 (Vodička 2, Kvasnička, Janeček – Jiří Krám, Ťoupal, Vá. Krám). ČK: 1:0 (83. Vodička).

SK Ratibořské Hory – TJ Jiskra Nová Bystřice 2:3 (2:1)
Branky: 5. a 45. Kment – 37. Mol, 62. Kalvas, 80. Havel.
Rozhodčí: Talíř – Řehoř, Pinc. DFA: Bumba. ŽK: 6:2 (Průcha, Blovský, T. Kučera, Říha, Prokeš, Feichtinger – Havel, Schramhauser).

TJ Sokol Slavonice – TJ Jiskra Třeboň B 3:0 (2:0)
Branky: 6. a 24. Lukš, 73. Zrůcký.
Rozhodčí: Svoboda – Devera, Vican ml. ŽK: 1:2 (Milan Balík – Redžepi, Sivok). Diváků: 100.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama