Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přivítá v páteční derniéře Hradec Králové

 
pátek, 25. května 2018, 09:44

Definitivní tečku za letošním ročníkem Fortuna národní ligy udělá 30. kolo. Budějovičtí zajíždějí na Žižkov a Táborsko přivítá u Jordánu královéhradecké Votroky.

Na táborském stadionu v Kvapilově ulici začíná utkání od 17 hodin. Oba soupeři mohou jít do zápasu bez starostí, očekává se oboustranně ofenzivní podívaná. Táborští dokráčeli za kýženou záchranou minulý týden proti Varnsdorfu, kde si remízou 1:1 zajistili definitivně druholigovou příslušnost i do nadcházející sezony. Votroci by se zase rádi se sezonou rozloučili vítězně. Příležitost mají dostat někteří hráči širšího kádru.

„Táborsko kombinačně docela solidní, v tom podzimním zápase nás skvěle vychytal brankář Toma. Teď hráli trochu v křeči, protože se zachraňovali, ale povedlo se jim to. I z toho důvodu očekávám, že obě mužstva budou uvolněná a zahrají si dobrý fotbal pro lidi,“ odhaduje na klubovém webu kouč Karel Havlíček, jehož asistentem je Jihočech Ondřej Prášil. Kvůli zranění bude chybět exbudějovický obránce Jiří Funda.

Táborsku se na Hradec daří. Z pěti zápasů prohrálo jen jednou. Na podzim došlo na dělbu bodů po remíze 1:1 (0:1). Votroci vyrovnávali Schwarzem, Táborsko vyhrálo poločas gólem Musiola, který nastřílel již 13 gólů a je třetím nejlepším kanonýrem druhé ligy.

Páteční utkání FC MAS Táborsko – FC Hradec Králové řídí rozhodčí Lerch, na čarách mu budou asistovat Vitner a Poživil.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle