Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko porazilo Žižkov a záchranu má na dosah

 
středa, 16. května 2018, 22:56

Táborští fotbalisté si ve středeční utkání 28. kola FNL poradili s Viktorií Žižkov 2:0 a zopakovali podzimní vítězství z jejího trávníku. Za důležitými body o záchranu nakročili již v prvním dějství, kdy z převahy vytěžili dvougólový náskok po brankách Navrátila po rohu a dorážkou Musiola z brejku. Žižkov s pěti změnami v sestavě porážku neodvrátil. K definitivnímu udržení schází svěřencům Romana Nádvorníka získat jediný bod. O ten se pokusí hned v neděli ve Varnsdorfu.


FC MAS Táborsko – FK Viktoria Žižkov 2:0 (2:0)

Branky: 26. Navrátil, 31. Musiol. Rozhodčí: Marek - Wilczek, Antoníček. ŽK: 1:0 (21. Nešický). Diváci: 1012.

Táborsko: Toma - Zavadil, Navrátil, Ngimbi, Šandera – Kučera – Mršič, Kopřiva (57. Blecha), Nešický, Prošek (77. Vandas) – Musiol (79. Linhart). Trenér Roman Nádvorník.

Žižkov: Soukup – Dressler, Švejdík, Mareš, Pardubský (37. Urbanec) – Podrazký (81. Frimmel), Pavlata, Štípek (81. Musa), Batioja, Volek – Kuchta. Trenér Bohuslav Pilný.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle, Karolina Kabíčková (video)