Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výhra nad rezervou Třeboně posunula Ratibořské mimo sestupové příčky

 
úterý, 15. května 2018, 01:04

Po dvanácti utkáních bez vítězství a se ziskem pouhých dvou bodů Ratibořští konečně dokázali zvítězit, a to opět proti mužstvu Jiskra Třeboň B, na jehož hřišti zaznamenali v podzimní části soutěže 1. října loňského roku své poslední vítězství. Důležité vítězství je posunulo zpět na nesestupové 12. místo tabulky I. B třídy, skupiny D.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „V tomto utkání jsme přivítali mužstvo Třeboně B, které nám herně vyhovuje a na jehož hřišti jsme na podzim zaznamenali naše poslední vítězství. Od začátku utkání jsme měli herní převahu a vytvářeli jsme si i gólové šance. Hned v 9. minutě po rohovém kopu vstřelil Vojtěch Říha naší první branku a poté jsme z dalších našich šancí orazítkovali břevno a tyč. Soupeř ohrožoval naši branku z brejků, které ale spolehlivě likvidoval náš brankář Tomáš Hoffmann. Ve 27. a 34. minutě zvýšil Filip Kment dvěma góly až na 3:0, soupeř ale dokázal do poločasu výsledek zkorigovat a ve 37. minutě snížil na 3:1. Druhý poločas jsme začali stejně dobře jako ten první a v 53. minutě zvýšil Marek Janošík na 4:1. Náš soupeř již poté neměl sílu utkání zdramatizovat a my jsme si své zasloužené vítězství až do konce utkání pohlídali. Všem našim hráčům musím poděkovat za předvedený výkon, kterým šli od začátku tohoto utkání za naším prvním letošním vítězstvím. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 20.5. od 15.00 hodin na hřišti Sokola Třebětice.“


SK Ratibořské Hory - Jiskra Třeboň B 4:1 (3:1)

Branky: 9. V. Říha, 27. a 34. Kment, 53. Janošík - 37. Bartl. Rozhodčí: Pravda - Panský, Prchlík. ŽK: 2:1 (Vaněček, Fišer - Hofmann). Diváci: 60.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Strada, Katolický, Prokeš, Feichtinger (87. Blovský) - Vaněček, Fišer, V. Říha (71. T. Pechánek), Vocílka - Kment, Janošík.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory