Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořští vyrovnávali v Jistebnici v 92. minutě

 
úterý, 8. května 2018, 08:20

V dalším existenčním utkání na hřišti posledního mužstva tabulky se Ratibořským Horám podařilo v závěru utkání vyrovnat dvoubrankový náskok soupeře. Brankou ve druhé minutě nastaveného času získaly první jarní bod a zachovaly si tím naději na záchranu I. B třídy.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: "Na utkání posledních dvou mužstev tabulky jsme do Jistebnice odjeli pouze se třinácti hráči. Utkání jsme začali aktivněji a do 20. minuty jsme si vytvořili tři slibné gólové šance, ty jsme ale proměnit nedokázali. Poté převzali iniciativu domácí, kteří si začali vytvářet šance a ve 29. minutě šli po chybě naší obrany do vedení. Do konce poločasu si pak vytvořili ještě několik dalších šancí, ty ale naštěstí neproměnili. Začátek druhého poločasu jsme zaspali a hned ve 47. minutě jsme inkasovali druhou branku. Poté se domácí uklidnili a své vedení mohli z několika dalších šancí ještě navýšit. My jsme se dostali zpět do utkání po dalekonosné střele Tomáše Vocílky, která v 62. minutě zapadla pod břevno domácí branky. Přitom se zranil domácí brankář, který musel být vystřídán hráčem z pole. Po této vynucené přestávce jsme hru vyrovnali, náš soupeř se začal strachovat o výsledek a začal hru kouskovat. Naše snaha o vyrovnání byla korunována ve 2. minutě nastavení druhou brankou Tomáše Vocílky. V poslední minutě sedmiminutového nastavení zahrávali domácí přímý kop z hranice pokutového území, ale náš brankář povedenou střelu soupeře vyrazil a tím nám zachránil cenný bod. Našim hráčům děkuji za to, že ani za nepříznivého stavu nepřestali bojovat. Po nerozhodném výsledku zůstáváme se stejným bodovým ziskem s naším soupeřem na předposledním místě, ostatní mužstva se nám ale v boji o záchranu začínají vzdalovat. V dalším utkání nastoupíme na domácím hřišti v sobotu 12. května od 17.00 proti Jiskře Třeboň B.“


1. FC Jistebnice - SK Ratibořské Hory 2:2 (1:0)

Branky: 29. V. Kotalík, 47. O. Kotalík - 62. a 92. Vocílka. Rozhodčí: Křížovský - Pícha, Pinc. ŽK: 3:3 (Trpka, Muž, Maňák - Kučera, Prokeš, Katolický). Diváci: 100.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Feichtinger (46. T. Pechánek), Katolický, Strada, Janošík - Vaněček, Prokeš, Vocílka, Kučera - Kment, Fišer.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory
 


 
Reklama