Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankov vyprovodil Dobříš půltuctem gólů

 
neděle, 6. května 2018, 21:14

Sobotní výsledky 24. divizního kola jihočeským fanouškům radost nepřinesly. Jankovští chtěli v nedělním souboji s Dobříší nejen trochu pozvednout jihočeský prapor, ale především zvýšit naděje na záchranu v soutěži.

K tomu potřebovali zvítězit a také tomu uspořádali své rozestavení. Na Středočechy nastoupili se dvěma klasickými útočníky a se snahou hrát velmi ofenzivně. To se téměř po celý první poločas dařilo, ale první šanci měli hosté, když ve 2.minutě trefil hlavou tyč Talůžek.

Jankov měl velkou příležitost  v 8.minutě, ale Mensah Šedivého nepřekonal. Jihočeši se dočkali v 29.minutě, kdy po rohovém kopu z dorážky otevřel skóre David Mensah - 1:0. V 42.minutě byl hostům vyloučen Václav Šrain, přesto se dočkali vyrovnání. V 45.minutě se z přímého kopu nádherně trefil Jan Šrain - 1:1.

Druhý poločas nezačal pro Jankov vůbec dobře a v 50. minutě z penalty inkasoval - 1:2. Naštěstí za tři minuty srovnal Jan Šebelka a nastartoval jankovský gólostroj. Postupem času se prosadili Bürger, Mensah, Mužík a nakonec znovu Šebelka. Domácí podali velmi dobrý výkon a bodově se dotáhli na soupeře před sebou. Z výhry se radují po dlouhých dvanácti kolech!


SK Jankov - MFK Dobříš 6:2 (1:1)

Branky: 29. a 71. Mensah, 53. a 83. Šebelka, 63. Bürger, 73. Mužík - 45. a 50 z pen. J. Šrain. Rozhodčí: Braun - Kvaček, Brychta. Delegát: Ploc. ŽK: 2:3 (Fajtl, Šebelka - Krůta, Puchmajer, J.Šrain). ČK: 0:1 (42. V. Šrain). Diváci: 268.

SK Jankov: Pavelec - Fajtl (84. Jirkovský), Lošek, Honner, Zajíc - Bürger, Maršán (84. Rytíř), Sedlic, Mužík (78. Kočer) - Mensah (80. Kasík), Šebelka.

MFK Dobříš: Šedivý - Patetl, Talůžek (76. Semančík), Liška, Puchmajer - Junek, Šrain J., Šrain V., Krůta - Karas (87. Krmela), Matějka (46. Weber).

Napsal(a) SK Jankov | Foto SK Jankov