Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko vydřelo tři body s Vlašimí

 
sobota, 5. května 2018, 22:55

Dnešní klání konečně přineslo Táborsku kýžené body. Na domácím hřišti přehrálo Vlašim 1:0 a kabinou zněl vítězný pokřik, výhru nad devátou Vlašimí zajistila odpískaná penalta. Pro Vlašim končil anglický týden a na týmu byla znát únava.

První poločas byl ve znamení oťukávání soupeřů. Vlašim postavila neproniknutelnou bariéru z obránců a Jihočeši se marně snažili jejich zeď rozbít. Táborsko mělo nad hosty menší převahu, dostávali se více do šancí a nebýt problému se zakončením, nemuselo se na góly čekat až téměř na konec zápasu.

Domácí si dokázali vytvořit během zápasu hned několik šancí, míče létaly kolem Řehákovy brány ke konci poločasu s železnou pravidelností. Když svoje šance promarnili Musiol, Mrsić, Nešický i Prošek, rozhodčí odpískal poločas. Přečíslení se nekonalo a oba týmy odcházely do kabin s těžkou hlavou.

Druhý poločas odstartovali hosté s větší dynamikou a chutí do hry, domácí, kteří měli doposud herní převahu, se zuby nehty tlačili na soupeřovu obranu, ale nedařilo se. Kolem šedesáté minuty došlo ke střídání na obou stranách hřiště a diváci věřili, že hra se trochu rozjede a uvidí konečně zajímavý fotbal.

Vysvobození pro domácí přišlo až v 79. minutě po strkanici, která nastala po rohovém kopu, rozhodčí odpískal penaltu ve prospěch domácích a Musiol neminul. Táborsko vedlo 1:0. Vlašimští neskrývali rozhořčení nad rozhodnutím rozhodčího, ale nakonec se s porážkou museli smířit. Domácímu triumfu přihlíželo 876 diváků.


FC MAS Táborsko – FC Sellier&Bellot Vlašim 1:0 (0:0)

Branka: 79. Musiol (pen.). Rozhodčí: Ginzel – Pospíšil, Novák. ŽK: 1:1 (29. Kopřiva – 21. Mareček). Diváci: 876.

Táborsko: Toma – Navrátil, Klusák, Zavadil, Prošek (59. Vandas) – Šandera, M. Kučera, Nešický, Kopřiva, Mrsić (70. Souček) – Musiol (88. Linhart). Trenér Roman Nádvorník

Vlašim: Řehák – Mareček (82. Dao), J. Štochl, Březina, Tusjak – Janda, Mil. Kadlec, Ch. Frýdek, Ivanko-Macej (68. Plachý), Skopec – Hadaščok. Trenér Petr Havlíček.

Napsal(a) Vendula Švehlová | Foto Jan Škrle, Karolina Kabíčková (video)