Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se vrací z Třince s pětigólovým přídělem

 
sobota, 28. dubna 2018, 12:34

Na třineckém stadionu Rudolfa Labaje vedlo Táborsko trefou Proška, ale domácí rychle otočili výsledek a nakonec připravili Jihočechům krutou porážku 5:1.

Z náročného „anglického týdne“ vyšlo Táborsko bez bodového zisku. Třetí porážku v řadě utržilo v sobotu dopoledne v Třinci a nebezpečně se přiblížilo sestupovému pásmu.

Táborsko otevřelo skóre již v 5. minutě, kdy na levé straně pronikl do šestnáctky Václav Prošek a pohotově vystřelil, míč směřující do branky ještě tečoval Vaněk. Jenže pak už úřadovali domácí a za deset minut strhli vedení na vlastní stranu. N'Gimbi prohrál sprinterský souboj se Šumberou a bylo vyrovnáno. Pak přesný Vaňkův pas za stopery zakončil skákavou střelou Juřena.

V pohledném střetnutí se šance střídaly na obou stranách. Znovu to zkoušel Prošek, milimetry chyběly hlavičce Kučery. Góly padaly až po hodině hry a opět do táborské sítě. Co bylo platné, že v poli byla hra vyrovnaná…

Podruhé se trefil Šumbera a pak přišly dvě chvilky Slováka Dediče, který v obou případech dorážel zblízka za Tomova záda. Jihočeši sympaticky bojovali až do konce. Mršičova tečovaná střela skončila nad, Kučerův pokus skončil na tyči, ale korekce nepříznivého skóre se nedočkali.


FK Fotbal Třinec – FC MAS Táborsko 5:1 (2:1)

Branky: 11. a 61. Šumbera, 70. a 76. Dedič, 16. Juřena – 5. Prošek. Rozhodčí: Adámková – Blažej, Podaný. ŽK: 0:1 (25. Zavadil). Diváků: 724.

Třinec: Paleček – Ilko, M. Čelůstka, Reintam, Masař (44. Janošík) – Buchvaldek (72. Joukl), Samiec, R. Vaněk I., Šumbera – Juřena (80. Cienciala), Dedič. Trenér Jiří Neček.

Táborsko: Toma – Zavadil (60. Vandas), N'Gimbi, Navrátil, Klusák – Mršić, Kučera, Šandera (77. Souček), Nešický, Prošek (89. Vozihnoj) – Musiol. Trenér Roman Nádvorník.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama