Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čekání Jankova na vítězství pokračuje. S Mariánskými Lázněmi uhrál jen remízu

 
neděle, 22. dubna 2018, 20:22

Jankov včetně podzimu nevyhrál již devětkrát v řadě a v tabulce stojí oběma nohama ponořený v neklidných vodách. Proti Mariánským Lázním nebrali Jihočeši nic jiného než vítězství. Trenérský tandem Kadlec - Maxa vyřešil problémy se stopery zařazením Jana Honnera z B-týmu.

První šanci, a poměrně velkou, měla hostující Viktorka. Jmenovitě kapitán Drahorád, ale v 8. minutě podržel svůj tým skvělým zákrokem Pavelec. Jankov reagoval tvrdou střelou Šebelky, kterou Šmejkal vyrazil.

Hostující gólman musel zasahovat proti další pumelici v 36. minutě, kterou na něj vyslal Bürger. Skóre se ke spokojenosti Precis arény měnilo ve 44. minutě, kdy Šebelka vysunul Marka Smetanu a ten své sólo zakončil gólem - 1:0.

Jenže vedení Jankov ztratil po hodině hry, kdy fauloval Lošek v pokutovém území Sadílka a Michal Drahorád penaltu proměnil – 1:1. I přes několik šancí na obou stranách doputoval zápas k penaltovému rozstřelu.

Oba celky vystřídaly gólmany, ale ti neměli šanci zasáhnout. Domácí fotbalisté proměnili všechny, za hosty v páté sérii napálil balón do břevna střídající Lopata.


SK Jankov – FC Viktoria Mariánské Lázně 1:1 (1:0), penalty 5:4

Branky: 44. Smetana - 61. Drahorád z pen. Rozhodčí: Guntiš - Švorc, Trska. ŽK: 1:4 (Sedlic - Lukáš, Štěpán, Kravar, Sadílek. Diváci: 238

SK Jankov: Pavelec (90. Komárek) - Bürger, Lošek, Honner, Zajíc (80. Jirkovský) - Šebelka, Maršán, Fajtl, Sedlic, Mužík (33. Smetana) - Mensah (63. Kasík).

M. Lázně: Šmejkal (90. Jacko-Lysák) - Štěpán, Denk, Grambal, Lukáš - Drahorád, Sadílek, Kravar, Kabelák (58. Cinkanič) - Holub (86. Lopata), Nedbalý (76. Pěček).

Napsal(a) SK Jankov