Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořští nevyhráli ani na devátý pokus

 
pondělí, 16. dubna 2018, 20:08

Ratibořské Hory opět pokračovaly v neúspěšných výsledcích na vlastním hřišti. K. Řečice šla brzy do vedení, domácí ale vyrovnali a poté již tradičně nevyužili řadu gólových šancí. I po přestávce pokračovali ve snaze strhnout vítězství na vlastní stranu, z první vážnější šance soupeře ale podruhé inkasovali a závěr utkání již vůbec nezvládli, čehož hosté využili ke vstřelení dalších tří branek.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „Do důležitého utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, to se nám ale v úvodu nedařilo a naše hra byla pasivní. Hned v 7. minutě utkání jsme po chytré střele soupeře z velké vzdálenosti inkasovali první gól. Díky tomu se zvýšila naše aktivita a v 10. minutě jsme se dostali k první vážnější šanci, ale Tomáš Vocílka bohužel těsně minul branku soupeře. Ve 22. minutě jsme se díky naší aktivní hře dočkali vyrovnání po vydařené střele Michala Prokeše z přímého kopu. Do konce prvního poločasu jsme pak byli aktivnější, naše šance jsme ale nedokázali využít. Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem utkání zlomit, ale bohužel jsme v 67. minutě z první vážnější šance soupeře inkasovali druhou branku. Je veliká škoda, že naši hráči v sobě v tuto chvíli nenašli morální sílu a chuť výsledek utkání otočit. Začali jsme hrát chaoticky a nepřesně, čehož soupeř využil ke vstřelení dalších tří branek. Doufám, že si hráči uvědomí, že do dalšího utkání nastupujeme opět za stavu 0:0 a v každém utkání můžeme bodovat. V příštím kole zajíždíme v neděli 22. 4. od 17.00 k derby utkání do Mladé Vožice. Doufám, že nás v tomto důležitém utkání přijedou podpořit i naši fanoušci.“


SK Ratibořské Hory – FK Kardašova Řečice 1:5 (1:1)

Branky: 22. Prokeš – 7. a 86. Dymák, 67. Jánošík, 77. Kovář, 79. Bílek. Rozhodčí: Křížek - Hladík, Prchlík. ŽK: 1:1 (O. Balík - Kupka). Diváků: 80.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Kučera (70. Janošík), Greguš, Prokeš, O. Balík (82. Blovský) - Vaněček, Katolický, Fišer (80. Breda), Vocílka - V. Říha (57. Feichtinger), Kment.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská