Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Loučovice se držely v N. Vsi poločas. Pak rozhodl Janeček, Bartizal uhájil devátou nulu

 
pondělí, 16. dubna 2018, 22:39

Fotbalisté Nové Vsi se v rámci 17. kola I. B třídy (sk. A) utkali na domácím trávníku s hráči Vltavanu Loučovice. Hosté od Lipna domácím dlouho vzdorovali, novoveský favorit se prosadil až po přestávce. A to jak herně, tak především střelecky. Brankář Martin Bartizal udržel již podeváté čisté konto.

Samotné utkání začalo vzájemným oťukáváním obou soupeřů, Loučovičtí výborně bránili a domácí mužstvo dlouho nepouštěli do žádné šance. Hráli velmi organizovaně a svou bojovností určili, že první poločas skončil bez branek.

Druhé dějství bylo z domácího pohledu o něčem jiném. Hned ze začátku se do soupeře zakousli a začali ho přehrávat. Přišla 51. minuta a nejhezčí moment utkání. Domácí útočníci svým napadáním obrali hostující obránce o balón, kterého se za vápnem zhostil Janeček a parádním angličanem o horní tyčku nedal Hüttnerovi žádnou šanci 1:0.

V 65. minutě se měnilo skóre znovu. Neumann z rohového kopu přihrál Procházkovi, který milimetrovým centrem našel hlavu hráče utkání Eduarda Janečka a ten se nemýlil ani podruhé 2:0. O pouhé čtyři minuty už to bylo o tři branky. Domácí rozjeli parádní akci po ose Bartizal - Boháč se dostal míč k lajně na Nováka, který křížnou přihrávkou našel Brožku, ten ještě posunul na Procházku, který z otočky našel přesně na zadní tyči Zbyňka Holého, jenž byl nekompromisní - 3:0.

Hosté se u lídra předvedli ve výborném světle a hlavně v prvním poločase mu byli více než vyrovnaným soupeřem. Hrál se oboustranně výborný a slušný zápas, ke kterému přispěla obě mužstva.


TJ Nová Ves – Vltavan Loučovice 3:0 (0:0)

Branky: 51. a 65. Janeček, 69. Holý. Rozhodčí: Pravda - Frček, Skvašík. Bez karet. Diváků: 105.

N. Ves: Bartizal – Boháč, Vávra, Pech – R. Brožka (46. Jiránek), V. Neumann ml. (68. V. Brožka), Češka (85. Lexa), Holý, Novák – Procházka, Janeček.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama