Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Domácí Picka se blýskl hattrickem. Oslov zdolal Smetanovu Lhotu 5:1

 
středa, 11. dubna 2018, 16:28

V sobotním zápasu 16. kola okresního přeboru Písecka hostil SK Oslov favorizovaný AFK Smetanova Lhota.

Domácí fotbalisté (v zelených dresech) chtěli v sobotním zápase proti favoritovi navázat na týden starou výhru 1:0 v Záhoří a před velmi slušnou diváckou návštěvou znovu potvrdili, že se jim proti týmům z horní poloviny tabulky daří.

Tentokrát pokořili čtvrtý celek soutěže přesvědčivým výsledkem. Již do přestávky si hráči Oslova zajistili dvoubrankový náskok, který po změně stran navýšili ještě o další dvě branky. Svůj střelecký den měl domácí útočník Josef Picka, ten v utkání zaznamenal hattrick a výrazně tak pomohl svému týmu k zisku cenných tří bodů.


SK Oslov - AFK Smetanova Lhota 5:1 (3:1)

Branky: 31., 35. a 67. Picka, 24. Jakub Hubáček, 65. Zajíček - 30. Harbáček. Rozhodčí: Měchura - Kalina, Brodský. ŽK: 2:2 (F. Novák, Kuncl - Průža, R. Vlk). Diváků: 110.

Oslov:  Kareta - F. Novák, Josef Hubáček, Peklo, O. Novák - Kuncl, Charvát, Chochole, Jakub Hubáček - Zajíček, Picka (střídali Prágr, Maroušek, Němec, Brož, Voráček a Dominik Hubáček).

Sm. Lhota:  Zájeda - St. Vlk, Klíma, Bartoň, Harbáček - Průža, Klevcov, Hrach, Vokatý - Rozum, R. Vlk (střídali Samec, Kálal, Čechota a Liška).

 
 
Napsal(a) František Bořánek | Foto František Bořánek