Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Soběslavská gólparáda, jankovské posily a Katovice před jarem

 
pátek, 16. března 2018, 14:02

Podívejte se na klubová videa z divizní premiéry Soběslavi s Březovou, představení zimních posil SK Jankov a komentáře z Katovic před vypuknutím jara.

Spartak Soběslav dokázal naplno zabodovat v třeboňském azylu. V prvním jarním střetnutí o body v divizi A dokázal zvrátit nepříznivý stav s Březovou již do přestávky a nakonec zvítězit 4:2. Mrzet nemusela ani zahozená penalta. Třetí gól domácích vsítil parádní ranou stoper Jan Suchan. Výstavní střela nechybí ani v anketě Fortuna Gól snů.


Divizní SK Jankov zimní přestávce posílil ofenzivu o tři mladé hráče. Z FC Písek přišel Adam Kasík, z Milevska Marek Smetana, který naposledy působil v mládežnických týmech Dynama, a Daniel Kočer z SKP ČB. Všichni tři budou připraveni naskočit do nelehké nedělní premiéry s Aritmou Praha v Precis aréně.


Katovice se zařadily mezi přední celky krajského přeboru. V horních patrech se chtějí držet i na jaře. Ve videopozvánce hovoří o katovických plánech brankář a kapitán Tomáš Švehla, kouč Roman Malý a šéf klubu Tomáš Hajdušek, který dotáhl do konce příchod Jana Chylíka. Jen do Čimelic jejich mužstvo nejede, úvodní zápas jara byl s předstihem odložen.

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach, video FK Spartak Soběslav, SK Jankov, SK Otava Katovice