Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Odložený zápas s Varnsdorfem na programu 3. dubna

 
čtvrtek, 8. března 2018, 14:02

Fortuna národní liga zná již termíny odložených zápasů 17. kola. Polovina týmů zvolila náhradní termín v ligové reprezentační pauze 23. a 24. března, Dynamo kvůli svým reprezentantům vybralo pozdější termín - doma s Varnsdorfem bude hrát v úterý 3. dubna od 17:00.

Týmy Fortuna národní ligy musely řešit, kdy odehrát odložené 17. kolo. Logicky se nabízela ligová pauza v závěru března a právě tento den si poloviny týmů vybrala jako náhradní termín.

Dynamo v reakci na skutečnost, že může mít v reprezentačních výběrech hned několik hráčů, volilo jiný náhradní termín. Nakonec zvolilo úterý 3. dubna s výkopem v 17:00. Důvodem tohoto výběru je mimo jiné to, že Jihočeši hrají v pátek 30. března na hřišti Ústí nad Labem a zároveň mají hrát v neděli 8. dubna doma s Příbramí. Za určitých okolností se může stát, že se zápas s Příbramí odehraje již v sobotu (kvůli televiznímu přenosu), a proto vedení klubu chce zápas s Varnsdorfem odehrát již v úterý, aby měl tým dostatek času připravit se na důležitý souboj s Příbramí.

Termíny všech zápasů 17. kola FNL:

Sobota 24. března (10:15): FK Pardubice - FC Hradec Králové

Sobota 24. března (15:00): FC MAS Táborsko - FK Baník Sokolov

Sobota 24. března (16:00): SFC Opava - FK Ústí nad Labem

Neděle 25. března (15:00): 1.SC Znojmo - MFK Vítkovice

Úterý 3. dubna (16:30): FK Fotbal Třinec - MFK Frýdek-Místek

Úterý 3. dubna (17:00): SK Dynamo ČB - FK Varnsdorf

Středa 4. dubna (16:30): FC Sellier&Bellot Vlašim - 1. FK Příbram

Napsal(a) Aleš Strouha/SK Dynamo ČB | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama