Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do jara vstoupí Písečtí se třemi posilami

 
pondělí, 5. března 2018, 21:03

Přípravná období fotbalových mužstev nejsou pouze o trénování. Během letní i zimní přestávky dochází k odchodům hráčů a samozřejmě také k posilování kádrů. V právě končící pauze se hráčské změny nevyhnuly ani píseckému áčku.

Obranné řady žlutomodrých v zimě opustil Muamer Avdić a na opačném konci hřiště již diváci u Otavy neuvidí Miroslava Slepičku. Soupisku, kterou bude mít pro jaro k dispozici trenérský štáb v čele s Rostislavem Grossmannem, naopak doplnily tři nové tváře.

O místo v základní sestavě si svými výkony budou chtít říct jednadvacetiletý obránce Tomáš Skála (na grafice vlevo), který přišel z Viktorie Plzeň, v Písku již v mládežnických kategoriích působící stále ještě devatenáctiletý útočník Dušan Pinc (na grafice uprostřed), který taktéž přišel z plzeňské Viktorie a jednadvacetiletý zadák Štěpán Holý (na grafice vpravo), jehož cesta do Písku vedla přes 1.FK Příbram.

Novým posilám přejeme, aby se jim - a stejně tak i celému týmu - v jarní části České fotbalové ligy dařilo.


Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle, koláž FC Písek