Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Klatovy předčily útok Katovic. Výměna Požárka za Rybáka zpečetěna

 
úterý, 27. února 2018, 16:37

Katovice, nejlepší celek strakonického okresu, se utkal na umělce ve Strakonicích s divizními Klatovy, které se bude snažit vyvést ze sestupových vod nový trenér Michal Čadek z Blatné.

V mrazivém počasí se Katovicím příprava s klatovským mužstvem výsledkově vůbec nepodařila. V poli sice byla hra vyrovnaná, ale výrazný rozdíl byl ve hře před brankou. Zatímco soupeř dokázal všechny chyby v obraně proměnit, Katovičtí své šance zahazovali. Přes sedm obdržených branek podal brankář Provazník výborný výkon.

Během zápasu došlo k dohodě nad podmínkami vzájemného přestupu Požárka a Rybáka. „Michalu Požárkovi, který nás v tomto zápase vůbec nešetřil, přejeme úspěšné působení v divizi,“ uvedl Katovičtí k přesunu svého útočníka do divizních Klatov, kde bude trápit obrany nejen jihočeských klubů.


SK Otava Katovice – SK Klatovy 1898 2:7 (1:3)

Góly: Zoubek, Krýsl – Krejčí 3, Tříska, Požárek 2, Pavlovič.

Katovice: Provazník – Rybák, Horejš, Schánělec, Blatský – Miklas, Cibulka, Kagui, Zoubek – Uher, Bláha (46. Krýsl).


 
 
Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle