Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice byly Dobříši vyrovnaným soupeřem

 
úterý, 27. února 2018, 12:12

Po páteční přípravě v Příbrami se mužstvo SIKA vydalo v neděli do Dobříše. I přes mrazivé počasí sehrálo s divizím týmem Středočechů vyrovnanou partii, rozdíl třídy nebyl vůbec znát.

Útoky se střídaly na obou stranách a chvílemi měly navrch Čimelice. Ale pokusy Varhana, Suchana a Převrátila si cestu do branky hostí nenašly. Naopak ve 35. minutě po střele domácího Lišky zachránilo čimelickou branku břevno. O dvě minuty později byl ale Slavík bezmocný proti střele Junka a domácí se ujali vedení. Do konce poločasu se ale již skóre nezměnilo.

Druhý poločas byli kupodivu Čimeličtí aktivnější, neustále se tlačili dopředu, ale koncovka byla špatná. Do šancí se dostali Hegenbart, Suchan a Hadáček, ale jejich střely končily mimo branku Dobříše. Domácí hrozili pouze ze standardních situací, ale další branku se jim přidat nepodařilo a tak utkání skončilo výsledkem 1:0 pro domácí.

Další přípravný zápas odehrají Čimelice v sobotu 3. 3. od 12.00 hod. v Písku na UMT proti Písku U19.


MFK Dobříš – SK SIKO Čimelice 1:0 (1:0) 

Gól: 37. Junek. Rozhodčí: Máša – Souček, Krůta. Diváci: 20.

Dobříš: Šedivý – Masopust, Talůžek, Pokorný, Krůta – Rada, J. Šrain, J. Liška, V. Šrain – Maryška, Junek. Střídali: Krmela, Rozsypal. Trenér Martin Šrain.                             

Čimelice: Slavík – Viták, Němec, Pšenička, Listopad – Hadáček, Nekl, Převrátil, Varhan –Hegenbart, Suchan. Střídali Petráš, Klimeš, Froněk. Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle