Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

J. Hradec zvítězil na půdě Havlíčkova Brodu

 
pondělí, 26. února 2018, 11:28

K dalšímu přípravnému utkání zavítali hradečtí fotbalisté na UMT divizního Havlíčkova Brodu, který v Moravskoslezské skupině D okupuje po podzimu dvanácté místo.

Hrálo se celkem vyrovnané utkání ve vysokém tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V prvním dějství byli Hradečtí o trochu lepším týmem, v tom druhém zase domácí. Šancí si vytvářeli více Jihočeši. V prvním poločase se z tutovek neprosadili Toman, Kučera, Chalupský, Votava a kapitán Beránek neproměnil pokutový kop, a jednu šanci zlikvidoval domácím Hejníček.

V druhé půlce domácí pokutový kop proměnili a druhou penaltu Lukáš Hejníček vystihl, na druhé straně své velké šance neproměnili Toman, Chalupský a Votava.

Marek Černoch, trenér j. Hradce: „Hrál se celkem svižný fotbal a měl svou kvalitu. Zase jsme malinko zkoušeli jiné složení sestavy a obzvlášť s prvním poločasem jsem velmi spokojen. Ten druhý jsme ale měli být více aktivnější, než tomu bylo. A kromě počasí mne lehce zamrazilo, jak snadno zahazujeme stoprocentní šance.“


FC Slovan Havlíčkův Brod – FK Jindřichův Hradec 1910 1:2 (0:2)

Góly: Filip Votava, Martin Toman.

J. Hradec: Hejníček – Mareš, Völfel, Šmíd, Králíček – Kučera, Koutný, Beránek, Votava – Chalupský, Toman. Střídali: Blažek, Chyška, Cettl, Nováček, Princ.

Napsal(a) Redakce