Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Konfrontace se středočeským přeborem vyzněla pro Čimelice

 
sobota, 24. února 2018, 13:12

V dalším přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic proti Spartaku Příbram na jeho umělém trávníku. Obě mužstva hrají krajský přebor a přezimují po podzimu na stejném umístění v tabulkách (7. příčka).

Přesto od počátku utkání bylo zřejmé, kdo bude mít navrch. Čimeličtí začali lépe a již ve 4.minutě utekl po levé straně Hegenbart, nacentroval přesně do vápna Neklovi a ten vstřelil první branku Čimelic.

Postupem času měli Čimeličtí převahu a domácí prakticky k ničemu nepouštěli. Ve 20.minutě byl domácím brankářem faulován Suchan  a z nařízené penalty Hegenbart na druhý pokus překonal příbramského Solnaře podruhé. Do konce poločasu se pak nic podstatného nestalo, kromě několika nepovedených pokusů o střelu domácích. Slavík v brance Čimelic byl vždy na místě.

Druhý poločas začal opět lépe pro hosty. Ve 48.minutě po nepovedeném zákroku po střele Suchana domácí brankář kapituloval potřetí. Čimeličtí fotbalisté nadále tlačili a v 63.minutě se dostal do velké šance Pávec, jehož střela mířila těsně vedle branky domácích. V 68.minutě opět po střele Pávce musel zasáhnou místo brankáře rukou spoluhráč a byl nařízen pokutový kop. Míč si postavil Němec, ale jeho střela orazítkovala břevno.

Domácí se přece jenom dočkali v 83. minutě, kdy po přímém kopu dorážel do branky Čimelic střídající Dražan a snížil stav na konečných 1:3. Ještě v samotném závěru utkání Hegenbart nedal vyloženou šanci. Spokojenější bylo po zápase mužstvo Čimelic.

Další utkání sehrají Čimelice 25. 2. 2018 od 10.30 hodin na UMT v Dobříši proti domácímu diviznímu celku MFK Dobříš.


SK Spartak Příbram – SK SIKO Čimelice 1:3 (0:2)

Góly: 83. Dražan - 4. Nekl, 48. Hegenbart (11), 48. Suchan. Rozhodčí: Doubrava. Diváci: 20.

Příbram: Solnař – Černý, Ševr, Pecka, Vočovský – Matějka, A. Rampa, M. Rampa – Voříšek, Šilhavý, Bábíček. Střídal Dražan. Trenér Marek Zárybnický.

Čimelice: Slavík (73. Bašta) – Řezáč, Němec, Pšenička, Viták – Převrátil, Hadáček, Nekl, Káš – Hegenbart, Suchan. Střídali Rambous, Pávec, Petráš. Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák