Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Linhart a spol. prověřili Dražice. Byla to užitečná příprava, chválil si Horka

 
úterý, 20. února 2018, 14:21

Přetěžký protivník stál v nedělním přípravném střetnutí proti fotbalistům Dražic. Na sezimoústecké umělce se proti nim postavil táborský dorost U18 posílený o řadu pendlů z druholigového A-týmu FC MAS Táborsko, kteří nedostali tolik prostoru proti Vltavínu.

Minulý víkend vzdala utkání pro marodku Mladá Vožice, tentokrát stál před Dražickými nadmíru silný soupeř. „Táborsko využilo volna a poslalo proti nám velmi nabitý tým. Téměř osm hráčů širšího kádru A mužstva. Za zmínku stojí Linhart, Valenta, Klusák,“ uvedl hrající trenér Dražic Marian Horka, který nejlepší fotbalové roky prožil právě na Soukeníku.

Podle očekávání se kvalita musela na hřišti projevit. „Od začátku Táborsko diktovalo hru a bylo velmi těžké se mu vyrovnat. První poločas nás jasně přehrávalo a vedlo 4:0. Do druhé půle se prostřídalo a hra se trošičku vyrovnala. Padly ještě dvě branky na každé straně a byl z toho výsledek 6:2,“ ohlédl se za nedělní přípravou, v níž dvakrát skóroval Jiří Štecher. 

Marian Horka označil utkání s kombinovaným celkem Táborska za poučnou prověrku. „Pro nás to bylo užitečné utkání. Kluci si mohli vyzkoušet, jak na tom jsou oproti více trénovaným hráčům a snad si i uvědomí, že bez tréninku to nepůjde. Z domácích vynikali Linhart, Valenta a Schramhauser,“ označil nejlepší hráče FCT Marian Horka.

Za další přípravou se Dražice vydají přespříští sobotu na Vysočinu, kde se na UMT v Humpolci střetnou se Speřicemi, účastníkem KP.

Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák