Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slavojáci v exhibičním duchu smetli Čtyři Dvory

 
úterý, 13. února 2018, 10:50

Krumlov naplnil čtyřgólovou normu z předchozího utkání s Hlubokou. Oslabené Čtyři Dvory pro něj nebyly těžkou překážkou. Z trvalé převahy vytěžili slavojáci čtyři branky, další příležitosti neproměnili. Příště je na Hlubocké zimní lize prověří Protivín.

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Upřímně řečeno, při vší úctě ke „Čtyráku“, uhráli jsme povinné body. Hrálo se většinou na jednu branku, dost šancí jsme ještě neproměnili, i když oni nás taky několikrát ohrozili. Soupeř nás ale jinak moc neprověřil, většinou bránil v devíti.“

Martin Wohlgemuth, trenér Čtyř Dvorů: „Nám chybělo kvůli nemocem šest hráčů, takže jsme nemohli podat obvyklý výkon. Dokonce jsem v týdnu přemýšlel, že Vaškovi zavolám, že nemůžeme nastoupit. Nakonec jsme to nějak slepili, do útoku nastoupil dorostenec. Každopádně byl rozdíl v kvalitě vidět, Tauber byl k nezastavení. Přesto jsme si vypracovali asi dvě větší příležitosti, ale neměli jsme na ně.“


FK Slavoj Č. Krumlov – SK Čtyři Dvory 4:0 (2:0)

Góly: 16. a 45. Tauber, 48. Sláma, 64. Mravec. Rozhodčí: L. Tauber. Bez karet. Diváků: 40.

Č. Krumlov: Říha – Švec, Beránek, Kabele, Mravec – Wagner, Kroupa, Novák, Persán – Sláma, Tauber. Střídali Hňup, Strapek, Hofmann, Neckář, Ješina, Trapl. Trenér Václav Domin.

Čtyři Dvory: P. Sobolík – Hlásek, Král, Matušek, D. Sobolík – Maruška, D. Svoboda, Horák, Váňa – Janeček, Prokop. Střídali Staněk, Valta, Z. Svoboda. Trenér Martin Wohlgemuth.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Jan Škrle