Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Osečtí na závěr soustředění v Sušici vyběhli na Svatobor

 
pondělí, 5. února 2018, 20:38

Přeborový TJ Osek vstoupil do zimní přípravy v polovině ledna. První únorové dny (1.- 4. 2. 2018) strávil na zimním soustředění v Sušici, kde sehrál v sobotu první přípravné utkání.

Do Šumavského podhůří se nevydali fotbalisté Oseku poprvé. „Podmínky, které tu máme již třetím rokem k dispozici, jsou pro nás ideálním místem nejen pro získání všeobecné kondice, ale díky umělce mohou jednotvárnost běhání doplnit i prvky průpravné, herní i technicko-taktické. Regenerační stránku obstaralo příjemné prostředí sušického bazénu s vířivkou a saunou,“ liboval si kouč Voříšek, že v okolí Sušice našel vše potřebné pro kvalitní přípravu.

Zpestřením náročného programu Oseckých bylo sobotní přípravné utkání s účastníkem I. A třídy západočeského kraje FK Svéradice s výsledkem 7:1 zásluhou dvou gólů Říského, jednou trefou střelců M. Čapka, J. Hocha a Hosnedla, Brabce a Diviše. Pikantností utkání bylo, že proti sobě na hřišti nastoupili bratři Hochové a na lavičce proti sobě stáli bratři Voříškové. Tradičně nechyběl ani závěrečný nedělní oblíbený výběh na Svatobor (845 m).

K vysokému vítězství nad Svéradicemi trenér Jaroslav Voříšek poznamenal: „V zápase se projevil výkonnostní rozdíl obou týmů. Po většinu utkání jsme měli hru pod kontrolou. Ojedinělé šance hostí vyplynuly po našich chybách způsobených únavou náročností soustředění.“

Další přípravné utkání sehraje Osek v neděli 11. února opět na umělce v Sušici proti domácí jedenáctce (15:45 hod.).


TJ Osek – FK Svéradice 7:1 (4:0)

Branky: Říský 2, Brabec, J. Hoch, M. Čapek, Hosnedl, Diviš – Krejčík.

Sestava Oseka: Lízal – Kuneš, Krejčí, Carda, Benda – M. Čapek, J. Hoch, Brabec, Hosnedl – Říský, Hanák. Střídali: Budoš, Ježek, Hromek, Diviš.


 

Napsal(a) TJ Osek, redakce | Foto TJ Osek
 


 
Reklama