Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Č. Krumlov vstoupil do turnaje vítězně, s Hlubokou zabral po přestávce

 
pondělí, 5. února 2018, 19:34

Při startu Hlubocké zimní ligy na sebe narazili dva adepti na prvenství. Domácí Hluboká neudržela těsný náskok z první půle a po přestávce převzali otěže zápasu Krumlovští. Proti svým bývalým spoluhráčům se vytáhl exhlubocký forvard Tomáš Tauber, který třikrát pokořil brankáře Brašničku. A jaké hodnocení zaznělo po utkání z obou střídaček?

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „My jsme přijeli k utkání přímo ze soustředění v Černé, takže nožky měli kluci trošku těžší. Hluboká ten zápas vzala jako mistrák a šla do nás dost agresivně. Museli jsme střídat Tůmu. Tauber se taky hodně snažil, ale nevycházelo mu to. Po přestávce přece jenom kluci ty svaly uvolnili a rozběhali, na hře to bylo znát. Chytil se i Tomáš a začaly mu tam padat i góly. Spokojen jsem byl i s mladými, třeba Strapek nahrával na tři góly. Byla to dobrá příprava. Teď hrajeme se Čtyrákem, přišel se na nás podívat i Máca Wohlgemuth. Podebatovali jsme. Proti Hluboké nám ještě chyběli Klivanda, Sekyra, Hofmann, Neckář, Svoboda. Snad se dají brzy do kupy stejně jako Tůma.“

František Šůna, vedoucí mužstva Hluboké: „Škoda, že jsme nedokázali udržet vedení z prvního poločasu. V něm jsme byli lepší a Krátký dal krásný gól po akci Valenty a Křiváčka. Jenže po přestávce Krumlov prostřídal a prospělo mu to. Začal nás přehrávat a skóre otočil. U soupeře byli nejlepší Novák a Tauber, u nás zase Hájek s Brašničkou. Nám chyběli nemocní stopeři Legdan s Turkem.“


FK Slavoj Č. Krumlov – TJ Hluboká n. Vlt. 4:1 (0:1)

Góly: 46. Sláma, 59., 74. a 82. Tauber – 22. Krátký. Rozhodčí: Albert – Průchová, Ovčáček. Bez karet. Diváků: 95.

Č. Krumlov: Hňup – Beránek, Kabele, Dudák, Mravec – Kroupa, Tůma, V. Novák, Wagner, Persán – Tauber. Střídali Sláma, Říha, Strapek, Švec, Trapl, Ješina, M. Novák. Trenér Václav Domin.

Hluboká: Brašnička – Jonáš, Antoš, Stráský, Čermín – J. Valenta, Němec, Pořádek, Krátký – Hájek, Křiváček. Střídali Salva, T. Adam, L. Adam. Trenér František Cipro.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Petr Vlasák