Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ples FCT: Cenu nejlepšího hráče A-týmu obhájil Aleš Nešický

 
neděle, 28. ledna 2018, 22:19

V pátek 26. ledna 2018 se v hotelu Palcát v Táboře konal 8. Reprezentační ples klubu FC MAS Táborsko. Jako vždy se vyhlašování nejlepších hráčů jednotlivých kategorií účastní hráči, trenéři, rodiče, přátelé klubu, sponzoři a političtí zástupci. Letos se moderování ujali Martin Hrdinka a Josef Holub, kteří postupně na jeviště zvali nejen oceněné hráče, ale také předávající a provázeli celým plesem.

Návštěvníci plesu si během slavnostního večera užili vystoupení ACT Cheerleaders, k tanci zahrála kapela Big Papa, nechyběla ani tombola, dražba dresů či fotbalový kankán v podání mládežníků a trenéra Josefa Holuba.

Ples patřil nejen oceněným, ale měl také charitativní nádech, neboť se dražily fotbalové dresy. Jednalo se o dresy Daniela Krcha z Bohemians 1905 a Martina Zemana z FK Viktorie Plzeň. Dresy se vydražily v celkové hodně 25 tisíc korun a tyto peníze poputují na fond talentované mládeže klubu.

Vítězové jednotlivých kategorií:

U7 - Jakub Příhoda
U8 - Daniel Kazda
U9 - Adam Krejčí
U10 - Adam Tušek
U11 - Zdeněk Janda
U12 - Jakub Školka
U13 - Kryštof Novák
U14 - Ondřej Hornát
U15 - Miroslav Pánek
U16 - David Fišer
U17 - Martin Nowák
U19 - Patrik Schramhauser
Cena Petra Krezera pro mimořádný talent - Jakub Kubů
Cena Václava Švece pro mimořádný talent do 21 let - Daniel Souček
A tým – Aleš Nešický (na snímku s trofejemi)

O tom, že o ples FC MAS Táborska je zájem, svědčí také vysoká návštěvnost, která byla podobná těm z předchozích sedmi ročníků. Věříme, že se opět v lednu 2019 tato návštěva o něco zvýší a setkáme se již při 9. Reprezentačním plese klubu FC MAS Táborsko.


 
 
Napsal(a) Karolina Kabíčková | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama