Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Začátek přípravy píseckých dorostenců přinesl vyrovnaný duel

 
pondělí, 22. ledna 2018, 16:18

Po týdnu společné přípravy se mezi sebou utkala kombinovaná mužstva U18 a U19. Také u staršího dorostu došlo po posunu Rostislava Grossmanna k áčku ke změnám na trenérském postu. Vedle Vlastimila Klusoně bude na lavičce devatenáctky působit Jaroslav Polášek.

V samotném duelu měl optickou převahu tým ve žlutých dresech tvořený převážně hráči U 19 a hned ve 4. minutě šel do vedení po rohovém kopu a následné hlavičce Matěje Volfa. O pět minut později bylo srovnáno po krásné akci Stráského a Dana, který nedal brankáři Vaňáčovi šanci.

Do druhého poločasu Rudí opět zaspali a po dalším rohovém kopu inkasovali, když se k odraženému míči dostal Viták a s přehledem zakončil. Míč na kopačkách měl převážně tým žlutých, ale jeho akce většinou ztroskotaly u obránců nebo brankáře rudých. V poslední minutě měl šanci na vyrovnání Dan, ale Váverka úspěšně situaci vyřešil, takže smírný výsledek se nekonal.

Vlastimil Klusoň po utkání řekl: „Zápas měl na začátek přípravy solidní úroveň. Ke konci zápasu už ale všem docházely síly. Bylo dobré vidět všechny adepty pro devatenáctku v akci.“

Sestava žlutých: Vaňáč (45. Váverka) – Němeček, Říha, Viták, Hrdlička – Řežábek (45. Micka), Rajzl (75. Gažík), Mařík, M. Volf, Sigmund – Gažík (65. Řežábek).

Sestava rudých: Dlouhý (45. Pícha) – Touš, J. Volf, Václavík, Peroutka – Žurek (50. Tanhielov), Hrala,
Kurčík, Řezáč (66. Kučera), Stráský (75. Žurek) – Dan.

 

Napsal(a) FC Písek