Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Teplice si soustředění v Písku oblíbily

 
pondělí, 8. ledna 2018, 22:22

Prvoligové Teplice stráví tento týden na tradičním kondičním soustředění v Písku. K Otavě vyrazily již v neděli večer a místní areál budou využívat do pátku. Středu proloží přípravným duelem s píseckým FC.

Severočeši nejsou na jihu Čech poprvé. „Za mě jsme tady už potřetí, já jsem sem jezdil ještě s dorosteneckou kategorií Slavie a před rokem a půl jsme to znovu oživili. Máme tady veškeré podmínky k tomu, abychom se dobře připravili,“ uvedl na Stínadla TV teplický trenér Daniel Šmejkal.

Jeho svěřence čeká u Otavy především kondiční příprava, kterou bude mít na povel kondiční trenér Antonín Čepek.

Ve středu v 16:30 odehrají Teplice první přátelský zápas přípravy proti domácímu Písku. „Každé utkání po delší přestávce je důležité, abychom se zase dostali do herního rytmu. Od hráčů chceme vidět kvalitní výkon a samozřejmě si budeme přát, aby se nikdo nezranil,“ řekl Daniel Šmejkal.

V teplickém kádru je Jakub Hora, který hostoval v Dynamu na jaře 2013 a podzim 2014, sezonu strávil v jihočeské metropoli obránce Jan Krob (2009-2010), trenérem brankářů je Patrik Kolář (v letech 2001-2003 chytal v Dynamu ČB), asistentem trenéra je Radim Nečas, nedávný kouč Táborska.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle