Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Chýnově uspořádali před koncem roku tradiční zimní turnaj

 
neděle, 31. prosince 2017, 18:02

Na fotbalovém tréninkovém hřišti se uskutečnil v sobotu 30. 12. 2017 tradiční již XXI. ročník zimního fotbalového turnaje, ve kterém nakonec zaslouženě zvítězilo mužstvo „Vyndaných necek“, když kromě jediné remízy, všechna svá utkání tento celek dokázal vyhrát, na druhém místě skončilo mužstvo „Pepa Tým“ a na třetím místě skončil celek „Zpocených veverek“.

Mužstva nastupovala k zápasům na dvou hracích plochách o rozměrech 40 m x 25 m, v pěti hráčích (4 + 1), hrací doba byla určena 2 x 8 minut, střídání bylo povoleno hokejovým způsobem a turnaje se zúčastnilo celkem sedm mužstev.

Celkové organizační zajištění celého turnaje, včetně funkce rozhodčích, měli na svých bedrech domácí funkcionáři Miroslav Mládek, Petr Holota a Karel Sedlatý a nutno podotknout, že se tohoto úkolu zhostili opět velmi dobře.

Hrálo se na tuto dobu na velmi dobře připraveném terénu a bylo odehráno celkem 21 zápasů, ze kterých pak vyšlo toto konečné pořadí:

1. Vyndaný necky (Sl. Mareš, Fišer, P. Mareš….) 16 bodů, skóre 21:7
2. Pepa Tým (Pavelec, Kostroun, Váňa…) 10 bodů skóre 13:10
3. Zpocený veverky (R. Basík, O. Mládek, Rybčák…..) 8 bodů skóre 15:12
4. Dobronice (L. + D. Havlíkové, Kučera…) 7 bodů skóre 10:13
5. Naše auto + Mašus (Václ.+ Vl.+J. Hruškové, Petrů, F. Zadražil…) 7 bodů skóre 16:15
6. Pane trenére (Černovice U18, Kmeťo, Pěnka…) 6 bodů skóre 13:14
7. Jak trenére (Černovice U21) 5 bodů skóre 13:26

Nejlepším střelcem turnaje se stal Martin Kostroun z týmu „Pepa Tým“ Pacov, který zaznamenal do sítě soupeřů celkem 9 branek, nejlepším brankářem byl zaslouženě vyhlášen Petr Mareš z mužstva „Vyndaných necek“, který inkasoval v šesti utkáních pouhých sedm branek a nejstarším hráčem na hrací ploše byl Radek Kylar z týmu „Zpocených veverek“.

Vydařený turnaj zahájil a provedl i jeho slavnostní zakončení v bistru na fotbalovém stadiónu po závěrečném udílení hodnotných cen, starosta města Chýnova Mgr. Pavel Eybert, společně s předsedou domácího fotbalového oddílu Mgr. Miroslavem Mládkem. Hodnotné sponzorské dary darovali pánové P. Eybert, J. Basík, J. Pistulka a P. Holota.

Momentky z turnaje najdete zde.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer