Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: Dynamo v Kuki aréně: Sedmnáct gólů a povedené akce

 
pondělí, 4. prosince 2017, 22:28

Budějovičtí fotbalisté vyjeli v pondělí dopoledne na led Kuki arény v Hluboké nad Vltavou. V tradiční bitvě staří vs. mladí kralovala zkušenost. Mladí dostali za vyučenou.

Dynamovci už sice zakončili podzimní sezonu, ale s trénováním pokračují až do 14. prosince. Na nedostatek jiných sportů si nemohou stěžovat. Některým to jde výborně i s hokejkou.

Hokejová utkání Mladí vs. Staří patří již k tradičním koloritům po skončení podzimu a nic se na této zvyklosti neměnilo ani letos. Rozdílem byl jen v tom, že převaha týmu „starých“ byla daleko výraznější než minulý rok, kdy těsně vyhráli 8:7.

Na led vyjeli v bílých dresech Táborský, Javorek, Novák, Křížek, Horejš, Lerch, Vozábal, brankář Kladrubský a host Kodras.  V modrých dresech nastoupili Řezáč, Wermke, v brance Staněk, Čavoš, Havel, Pešek, který byl fanoušky Dynama vyhlášen hráčem podzimu, Helešic, Moravec a masér Vogl.

Za dříve narozené hráli také trenéři, třemi góly se blýskl Vozábal, který zopakoval loňský hattrick. „Staří“ nasázeli mladíkům půltucet gólů a vyhráli vysoko 12:5. Zimní přípravu na jarní část FNL zahájí Dynamo 8. ledna 2018.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle