Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorost Písku si v neděli zahraje o poslední podzimní body

 
čtvrtek, 23. listopadu 2017, 20:38

Závěrečné kolo první poloviny sezóny má v neděli 26. listopadu na programu Česká liga dorostu U19. Do bojů o poslední podzimní bodové příděly budou chtít promluvit také Písečtí, kteří se představí na domácím hřišti.

Svěřenci trenérského duo Rostislav Grossmann - Vlastimil Klusoň budou mít o motivaci postaráno. Z průběžné páté pozice (27 bodů) totiž na aktuálního lídra - béčko pražské Slavie - ztrácejí pouhé tři body a v případě úspěchu se mohou během přestávky vyhřívat ještě výš.

Kromě celého týmu se bude chtít s fanoušky nějakým tím dalším zásahem rozloučit také kanonýr Adam Kasík. Ten se na podzim trefil zatím patnáctkrát a drží se na druhé pozici tabulky střelců. Lepší je pouze Jan Vetešník z pražského Meteoru (17 gólů).

V roli soupeře přijede k Otavě tým Benešova. Středočeši jsou s patnácti body aktuálně na 15. pozici. S průměrem dvou vstřelených branek na zápas určitě nepatří mezi nejhorší celky, ale trápí je především obrana, která inkasovali již sedmatřicetkrát. Benešovští však nejezdí na hřiště svých protivníků pouze pro porážky. Ze sedmi venkovních zápasů dokázali třikrát zvítězit a na výjezdech se jim tak daří lépe než doma.

Utkání 1. kola ČLD U19 mezi Pískem a Benešovem začíná v neděli 26. listopadu od 10 hodin.


Domácí víkendové zápasy:

Sobota 25. listopadu
Od 10 hodin: (U18) FC Písek - Prachatice
Od 12.15 hodin: (U16) FC Písek - Prachatice

Neděle 26. listopadu
Od 10 hodin: (U19) FC Písek - Benešov
Od 12.15 hodin: (U17) FC Písek Benešov

Napsal(a) (pbr)