Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Juniorka Dynama neudržela vedení. Na Dukle prohrála 1:2

 
pondělí, 20. listopadu 2017, 18:34

První ze dvou závěrečných zápasů v Praze sehráli budějovičtí junioři na umělém trávníku Julisky. S Duklou Praha, která měla jen o bod víc, drželi téměř hodinu těsný náskok po Matouškově gólu, ale pak domácí zaveleli k obratu.

Pražané hráče, kteří nehrají pravidelně v lize, nešetřili. Budějovičtí naopak přijeli bez pendlů a na střídačce měli jen dorostence. Od úvodního hvizdu strakonického rozhodčího Pavla Rejžka se hrálo pod taktovkou domácích a brankář Luksch musel několikrát zasahovat.

Gólman Dukly Hruška byl až do 23. minuty bez práce. Pak Budějovičtí z první vážnější příležitosti udeřili Jakubem Matouškem a překvapivě se ujali vedení. I přes herní a střeleckou převahu domácích udrželi náskok do poločasové přestávky.

Stejný průběh mělo i druhé dějství.  Dukla kombinovala, měla převahu a v 56. minutě se dočkala vyrovnání zásluhou Patrika Brandnera. I v dalších minutách byl tlak Pražanů znatelný, ale Dynamo se úspěšně bránilo. Jenže přišla 76. minuta a chyba v defenzivě Jihočechů, kterou potrestal Vojtěch Brabenec.

V závěru se hosté snažili dostat před Hruškovu branku, ale vážnější možnost si nevypracovali. Venku zůstávají i po sedmém střetnutí na nule. Příští pondělí přivítají na Složišti Teplice (13 hod.)


FK Dukla Praha – SK Dynamo ČB 2:1 (0:1)

Branky: 56. Brandner, 76. Brabenec – 23. Matoušek. Rozhodčí: Rejžek – Hrabovský, Šimáček. ŽK: Brabenec, Šimek – Hála, Krejčí. Diváků: 70.

Dukla: Hruška – Douděra, Šimek, Bezpalec, Barták (46. Luong) - Kozel (83. Kaník) Brejcha, Dancák - Brandner, Brabenec (88. Greš), Lauko. Trenér Michal Kolomazník.

Dynamo: Luksch – Řehoř, Grigera, Škoda, Krejčí – K. Kadlec (78. Jiran), Hála, Tomek, Collin – Matoušek, Vlk (66. Navrátil). Trenér Roman Lengyel.

Napsal(a) Redakce | Foto Ladislav Lhota