Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice otočily ve druhém poločase výsledek. Pod obrat se podepsal Suchan

 
pondělí, 20. listopadu 2017, 16:47

V předehrávce prvního jarního kola se domácí Čimelice utkaly s fotbalisty TJ Hluboká nad Vltavou. Domácí se museli obejít bez sedmi hráčů základní sestavy (Slavík, Řezáč, Bednařík, Rambous, Listopad, Říha, Svojše), ale s podzimem se chtěli rozloučit vítězstvím.

Oslabená čimelická sestava byla zpočátku aktivnější, ale kromě několika rohových a přímých kopů si vyloženou šanci nepřipravila. Ve 13. minutě střílel T. Zelenka nad branku hostí. Ve 24. minutě po centru Nekla z rohového kopu hlavičkoval Pšenička, ale jeho pokus brankář Vachuta chytil. Rovněž si poradil ve 31. minutě se střelou Varhana.

Ve 33. minutě se po levé straně dostal k míči hlubocký obránce Čermín a technickou střelou překonal brankáře Zelenku. Za šest minut mohli Čimelice odpovědět Suchanem, jemuž přihrával Varhan, ale nepodařilo se mu míč zasáhnout. První poločas skončil lépe pro Hlubokou.

Po přestávce začali lépe opět Čimeličtí a postupem času si vytvořili znatelnou převahu. V 62. minutě po centru Varhana hlavičkoval Suchan nad branku Hluboké. V 69. minutě se už domácí dočkali. Po pravé straně utekl Hegenbart, přihrál Pávcovi a ten přiklepl Suchanovi, který vyrovnal stav na 1:1.

Vyrovnávací gól domácí povzbudil k ještě většímu tlaku. V 76. minutě zahrávali rohový kop Neklem, našel Suchana a ten prudkou střelou do šibenice vstřelil druhou branku. Ve zbývajících minutách si čimeličtí už soupeře pohlídali a zaslouženě vyhráli v oslabené sestavě s Hlubokou 2:1.


SK SIKO Čimelice – TJ Hluboká nad Vltavou 2:1 (0:1) 

Góly: 69. a 76. Suchan – 33. Čermín. Rozhodčí: Lovětínský - Vican, Reisner. DFA: Eibl. ŽK: 2:2 (Viták, Suchan – Hájek, Nitrianský). Diváků: 50.

Čimelice: J. Zelenka – Němec, Pšenička, Viták, Nosek – Nekl, T. Zelenka (38. Froněk, 90. Převrátil), Pávec, Varhan – Hegenbart, Suchan (84. Klimeš). Trenér Tomáš Smrčina.

Hluboká: Vachuta - Jonáš (79. Adam), Turek, Antoš, Čermín (46. Valenta) – Rubick, Nitrianský, Němec (79. Křiváček), Říha – Tauber, Hájek. Trenér František Cipro.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle