Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořští přivezli z Chotovin cenný bod

 
úterý, 14. listopadu 2017, 09:12

V letošním posledním utkání Ratibořským tentokrát vyšel úvod a brankou z penalty se ujali vedení již v 8. minutě. Chotoviny v průběhu utkání výsledek otočily, hosté ale dokázali v 77. minutě vyrovnat brankou Jiřího Vaněčka a získat velmi cenný bod. Na ratibořské střídačce seděl Václav Hoffmann, který na postu trenéra zaskočil za pracovně zaneprázdněného Milana Balíka.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „V posledním utkání podzimu v Chotovinách jsme museli nastoupit opět v improvizované sestavě. Vydařil se nám vstup do utkání, již v 5. minutě jsme nastřelili tyč domácí branky a v 8. minutě jsme se ujali vedení proměněnou penaltou Dominika Feichtingera. Domácí vyrovnali v 19. minutě brankou Volodymyra Bondareva. My jsme i v dalším průběhu prvního poločasu hráli ze zajištěné obrany a podnikali rychlé a nebezpečné protiútoky, ty jsme ale již nedokázali brankově zúročit. Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí a v 58. minutě dokonali obrat ve skóre brankou Jana Pavlíčka. My jsme se poté snažili o vyrovnání a naše snaha byla v 77. minutě korunována vyrovnávací brankou Jiřího Vaněčka, který po chybě domácího gólmana dorážel na konečných 2:2. Od té chvíle jsme se již soustředili na udržení nerozhodného výsledku, kterého jsme i přes několik šancí domácích nakonec dosáhli. Myslím si, že vzhledem k průběhu utkání je konečná dělba bodů spravedlivá. Za bojovný a disciplinovaný výkon musím pochválit celé naše mužstvo. V nastávající zimní přestávce nás ale čeká hodně práce, abychom v jarní části podávali zlepšené výkony a podařilo se nám krajskou I. B třídu v Ratibořských Horách udržet i pro příští sezónu.“


Sokol Chotoviny - SK Ratibořské Hory 2:2 (1:1)

Branky: 19. Bondarev, 58. Pavlíček - 8. Feichtinger z penalty, 77. Vaněček. Rozhodčí: Ondřej - Křížovský, Mraček. ŽK: 2:1 (Kromka, Vrhel - Kutiš). Diváků: 70.

Sestava Rat. Hor: Krch - Blovský, Kutiš, Fišer, M. Janošík - Feichtinger (80. L. Balík), Vaněček, Vocílka (85. T. Hoffmann), Katolický - Kment, T. Pechánek.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Karolína Kabíčková