Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci Roudného přezimují na čele krajského přeboru

 
čtvrtek, 9. listopadu 2017, 13:10

Starší dorost Malše Roudné patří dlouhodobě k elitě krajského přeboru. Svěřenci trenéra Pavla Cepáka vyhráli první polovinu letošního ročníku s náskokem čtyř bodů na druhé T. Sviny.

V posledním podzimním kole porazilo Roudné Vodňany v poměru 4:0 a potvrdilo první místo v tabulce. Hrálo v sestavě Janota - Hrouda (K), Budín, Wohlgemuth, Svoboda, Vochozka, Vodák, Tibitanzl, Míča, Zíka, Šestauber, na lavičce Tomášek, Pazourek, Hošna (B), Goretki, Stieranka, Jindrle.

O zaslouženém postavení dorostenců Malše jasně vypovídá statistika nastřílených a obdržených gólů. Soupeřům na podzim ve 13 utkáních nasázeli 67 gólů a inkasoval pouhých 9! Na podzim po devadesáti minutách nepoznali hořkost porážky, dvakrát remizovali s T. Sviny a Milevskem, plusový bod za lépe zvládnutý penaltový rozstřel brali soupeři.

Na čele statistiky střelců KP je Lukáš Wohlgemuth s 13 góly (stejný počet dal svinenský Jiří Šemro), v popředí střelecké tabulky jsou desetigóloví střelci David Šestauber a Matyáš Tibitanzl.

Vydařený podzim zakončí Roudenští v neděli dopoledne domácí předehrávkou s Hradištěm. 

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Petr Tibitanzl