Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Holého trefa znamenala tři body se Suchdolem

 
středa, 1. listopadu 2017, 11:13

Vedoucí Nová Ves přivítala v neděli odpoledne na svém hřišti velmi silného protivníka, Suchdol nad Lužnicí, a musela se obejít bez zraněného útočníka Procházky.

Samotný zápas se hrál ve velice silném větru, a tak se hra jen těžko dala nazvat kopanou. Oba soupeři se dlouho k ničemu nedostávali, spíše se bojovalo uprostřed hřiště, a když už se naskytla nějaká průniková přihrávka nebo pas, tak míč silou větru skončil buď v autu, nebo u obou brankařů.

Až v samém závěru prvního poločasu přišla obrovská šance domácích. Janeček ukázkově našel mezi obránci Brožku, ten se zjevil tváří v tvář hostujícímu brankáři Rácikovi, ale ten ho vychytal. Poté první poločas skončil.

Druhé dějství začalo stejně jako první, vítr neustával a tak to měla obě mužstva velmi složité. Jenže přišla 52.minuta, Janeček nahrával přes celou bránu, kde se zjevil nikým nehlídaný Holý, a ten zasunul míč do brány hostů.

Hosté se snažili, jejich kapitán Špale, začal připravovat krásné balóny pro své útočníky, ale ty zastavila výborná domácí obrana v čele s kapitánem Boháčem nebo vynikající a velmi jistý Bartizal. Jen jednou se hostům podařilo domácího brankáře překonat, ale toho na poslední chvíli zastoupil Pech. Jinak se většinou zápas odehrával ve středu pole.

Minutu před koncem hosté kopali rohový kop, kam se vydal i brankář Rácik, domácí obrana odvrátila, míč se dostal k Novákovi, který ho ještě posunul na Holého, který postupoval sám ze strany, ale nedokázal trefit odkrytou hostující bránu. A tak si domácí připsali nejtěsnější výhru. 


TJ Nová Ves – Sokol Suchdol n. Lužnicí 1:0 (0:0)

Góly: 52. Holý

N. Ves: Bartizal - Vávra, Pech, Češka, Boháč, Graman, V. Brožka (63. J. Beneš), Holý, Neumann ml., Novák, E. Janeček (89. Šejba). Trenér Miroslav Pekárek.

Napsal(a) TJ Nová Ves