Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: Povedený zvrat a góly Roudného, derby sérii načal Jankov třemi body

 
čtvrtek, 26. října 2017, 11:22

Téměř navlas se opakoval předminulý víkend. Až na Soběslav zabodovaly všechny jihočeské týmy. Roudné po kvalitním výkonu zvrátilo nepříznivý stav s Klatovy, Č. Krumlov si po úspěšné střelbě penalt připsal s Rakovníkem dva body. Tahákem bylo derby Soběslavi s Jankovem, které rozhodl jediný gólový moment již v 7. minutě. V nadcházejícím kole hrají všechny jihočeské celky pro změnu v neděli. Jankov hostí ve svém druhém derby Č. Krumlov (14,30 hod.)

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 11. KOLE DIVIZE A  


FK Slavoj Český Krumlov - SK Rakovník 1:1 (1:0), penalty 4:1

Góly: 30. Persán – 53. Pucholt. Rozhodčí: Cihlář - Simbartl, Cupl. Delegát: Pešek. ŽK: 1:3 (50. Klivanda - Sklenka, Severin, Schwendt). Diváků: 130.

Č. Krumlov: Kříž – Švec, Dudák, Kabele, Zatloukal – Wagner, Novák, Kroupa, Persán – Sláma (70. Babka), Klivanda Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: Kabele, Kříž, Dudák, Zatloukal, Švec

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Bohužel nám chybí typický útočník do vápna. To se nám vymstilo v prvním poločase, kdy jsme měli několik slibných šancí, ale dokázali jsme z nich dát jenom jeden gól. Ještě víc mě zklamal výkon kluků po pauze. Nepovedlo se nám předvádět naši hru, kterou jsme nedovedli uklidnit.“


FK Spartak Soběslav – SK Jankov 0:1 (0:1)

Gól: 7. Bürger. Rozhodčí: Hrkal - Matyš, Eibl. Delegát: Peteřík. ŽK: 1:2 (Suchan – Kollár, Sedlic). Diváků: 250.

Soběslav: Kuník – Hromada, Suchan, Boháč, Vaněk – T. Mazouch, M. Mazouch (69. Podráský), Nohava, Janoušek – Šmídmajer, Dvořák (69. Fischer). Trenér Radek Hajič.

Jankov: Komárek – Jirkovský, Kroneisl, Lošek, Zajíc – Bürger, Kollár, Maršán (82. Fajtl), Beránek (70. Rytíř) – Šebelka (75. Armah), Mensah (21. Sedlic). Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: nikdo - Kroneisl, celý tým

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Už v 7. minutě potrestal Bürger náš lehkovážný vstup do zápasu. Tento moment samozřejmě negativně ovlivnil nejen náš výkon, ale vlastně celý zápas. Hosté se zatáhli do hlubokého obraného bloku, precizně bránili, a my jsme bohužel nenašli za celý zápas recept na tuto taktiku. Šanci na vyrovnání odmítl Jiří Šmídmajer a tak zápas skončil, jak skončil. Jsme zklamáni, ale je třeba pogratulovat Jankovu k zisku tří bodů.“

Ivo Čech, trenér Jankova: „Hodně z toho, co hráči slyšeli při přípravě na zápas, tentokrát splnili. Byly tam sice některé zbytečné ztráty míče, po nichž mohli domácí ukázat svou asi největší sílu, tedy rychlý přechod do útoku, ale jinak jsme to odehráli dozadu velmi zodpovědně a myslím, že vzhledem k počtu nebezpečných situací před oběma brankami i nakonec zaslouženě vyhráli. Bohužel si záhy obnovil zranění dobře hrající Mensah, navíc spolu se Solomonem bohužel odcestují a konec soutěže k dispozici nebudou, což spolu se svalovým zraněním Popelky a nějakým drobným šrámům a nachlazením není úplně ideální stav. Rádi bychom totiž ve vyrovnané tabulce ještě nějaké podzimní body získali. Nedá mi, abych nepochválil naše opět skvělé fanoušky, a musím říci, že dle mého názoru velmi dobře zápas odřídili jihočeští rozhodčí.“


Malše Roudné – SK Klatovy 1898 2:1 (1:1)

Góly: 33. Tušer, 54. O. Otepka - 20. Mészáros. Rozhodčí: Štefan - Machýček, Navrátilová. Delegát: Mrázek. ŽK: 2:2 (Píša, Růžička – Janda, Rojík). Diváků: 100.

Roudné: Hřebejk – Kössl, Holub (68. Svoboda), M. Otepka, Maršík – Růžička, Tušer, O. Otepka, Bartoš (86. Markytán), Vávra (90. Samek) – Píša. Trenér Rudolf Otepka.     

Nejlepší hráči: celý tým

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „I když jsme inkasovali jako první, troufám si říct, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Bohužel se to stalo po první soupeřově akci. Věděli jsme, že dvakrát prohráli s Jihočechy a budou to chtít napravit. Přiznám, že ani já jsem nečekal úspěch Krumlova na jejich hřišti. Jihočeši moc bodů z Klatov nikdy nevozili. Tohle byl pro nás zdvižený prst. Na klukách ale bylo vidět, že jsou na soupeře připraveni, a chtějí to dokázat. Dali jsme dva nádherné góly a měli jsme i řadu dalších šancí. Tentokrát jsme se dokázali vyrovnat s výpadky v posledních minutách. Ty předtím znamenaly nepříjemnou ztrátu několika bodů. Mohli jsme být v tabulce jinde, kdybychom to nedovolili. Pracujeme na zlepšení naší hry, ale to se neprojeví během týdne. Je to běh na delší trať. Ale zlepšení je už vidět.“


Ostatní výsledky

SK Petřín Plzeň - TJ Přeštice 0:2 (0:0), 66. Strejček, 69. Blahoudek.
FK Olympie Březová - FC Slavia Karlovy Vary 2:2 (1:2), pen. 2:4, 41. Kursa, 75. Peterka - 16. Geňo, 18. Maňák.
FK Hořovicko - TJ Tatran Sedlčany 4:0 (1:0), 14. a 73. Ansuma, 82. Graf, 83. Mojdl.
SK Senco Doubravka - SK Aritma Praha 2:2 (1:0), pen. 10:11, 5. Ungr, 58. Sýs - 55. Junek, 76. Glasnovič.
MFK Dobříš - FC Viktoria Mariánské Lázně 1:3 (1:2), 2. Talůžek - 31. Labai, 34. Lattisch, 70. Denk.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák