Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořské Hory zradili někteří jejich hráči

 
úterý, 24. října 2017, 11:40

Ani v domácím utkání se Ratibořští kvůli přístupu některých hráčů nesešli v optimální sestavě a na výkonu to bylo znát. Jednobrankový náskok soupeře z prvního poločasu sice v 72. minutě srovnali, vzápětí, ale inkasovali během šesti minut dva góly, a o osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „V tomto utkání jsme bohužel prohráli zaslouženě, neboť přístup některých našich hráčů, kteří se k utkání nedostavili, není hoden jejich dospělosti. Myslím si, že zachovat se takto vůči svým spoluhráčům je podlé a ponižující. Prohráli jsme tudíž zcela zaslouženě, neboť nás soupeř převýšil produktivitou a vůlí po vítězství. Náš slepený tým sice bojoval, ale na soupeře jsme bohužel v tomto složení nestačili. Nikdy se nevyjadřuji k výkonu rozhodčích, ale v tomto utkání jejich výkon nelze ponechat bez kritiky. Děkuji všem našim hráčům, kteří se k utkání dostavili, a statečně bojovali. Dík patří i našim věrným divákům, kteří nás i přes nepříznivý vývoj skóre podporovali.
V dalším utkání nastoupíme v neděli 29. října od 14.30 hodin na hřišti vedoucího týmu tabulky SK Lišov.“


SK Ratibořské Hory - FK Řepeč/Opařany 1:3 (0:1)

Branky: 72. J. Štecher (vlastní) - 16. M. Pražma, 74. a 79. Vlk. Rozhodčí: Hladík - Křížek, Smažík. ŽK: 3:2 (Feichtinger, Blovský, Vaněček - M. Štecher, Koktan). Diváků: 75.

Rat Hory: Krch - Blovský, Kutiš, P. Janošík, Průcha -Vaněček, Vocílka, Fišer, Katolický – Kment (37. Feichtinger), L. Balík (46. T. Hoffmann).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory
 


 
Reklama