Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Druhé Třebětice využily chyb domácích

 
úterý, 10. října 2017, 13:46

Po čtyřech úspěšných kolech, ve kterých ratibořský tým získal za tři vítězství a jednu remízu celkem 10 bodů, tentokrát podal špatný výkon a kvůli zbytečným individuálním chybám v prvním poločase bylo již do přestávky po dvou brankách Třebětic o výsledku rozhodnuto. Navíc byl domácím v závěru prvního poločasu vyloučen Lukáš Skopec.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „Toto utkání se mi hodnotí velice těžce, neboť přestože jsme měli poměrně kvalitní sestavu, naší hrubou nedisciplinovaností v prvním poločase jsme se připravili o dobrý výsledek. V prvním poločase jsme opět neproměnili několik vyložených šancí a po našich hrubých individuálních chybách jsme inkasovali dvě branky. Na dno nás pak srazilo vyloučení obránce Lukáše Skopce v závěru poločasu po druhé žluté kartě. Druhý poločas se pak již z naší strany pouze dohrával a náš soupeř hned v 50. minutě upravil výsledek na konečných 0:3. Chválit nelze bohužel za výkon v tomto utkání nikoho, neboť po čtyřech dobrých utkáních naši hráči hrubou nedisciplinovaností nabídli soupeři tři body, což je pro mě velké zklamání. Za podporu děkuji našim věrným divákům. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 15. 10. od 15.00 na hřišti mužstva Jiskra Nová Bystřice.“


SK Ratibořské Hory - FK Sokol Třebětice 0:3 (0:2)

Branky: 18. a 34. Šťastný, 50. Švarc. Rozhodčí: Klimeš - Brom, Šitner. ŽK: 5:2 (Skopec 2, Kutiš, Mareš, O. Balík - Pokorný, Urbánek). ČK: 1:0 (41. Skopec po 2 ŽK). Diváci: 60.

Sestava Rat. Hor: Krch - Skopec, Kutiš, O. Balík, Janošík - Mareš (60. Blovský), Prokeš, Fišer, Katolický - Kment (46. Feichtinger), Vaněček.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská