Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: Úspěšné série Soběslavi a Roudného

 
středa, 27. září 2017, 17:28

Už na šest zápasů prodloužili svou neporazitelnost v divizi soběslavští spartakovci. Zápas se smolným koncem sehrálo Roudné s Doubravkou, o vítězství přišlo v poslední vteřině. Malšané vyhráli na penalty a během září nasbírali devět bodů. Stejný počet teď mají slavojáci z Krumlova, kteří ukončili černou šňůru s Petřínem. Jankov podruhé nestačil na Západočechy a nebezpečně se propadá tabulkou.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 7. KOLE DIVIZE A 


FK Slavoj Český Krumlov - SK Petřín Plzeň 4:1 (1:0)

Góly: 36. a 70. Wagner, 61. Dudák, 88. Babka – 47. Motl. Rozhodčí: Šimek - Raplík, Hrkal. Delegát: Martinec. ŽK: 2:3 (Svoboda, Wagner – Bendl 2, Motl). ČK: 0:1 (88. Bendl). Diváků: 150.

Č. Krumlov: Hňup (19. Votýpka) – Svoboda, Kabele, Dudák, Zatloukal – Sláma (84. Neckář), Wagner, Novák, Persán (87. Hofmann) – Babka, Beránek (61. Kroupa). Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: Kabele, Wagner, Dudák

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Herně to nebylo špatné, ale zlobí mě pořád to množství neproměněných šancí. To už nás stálo pěknou řadu bodů, které jsme potom zbytečně ztratili. Ještě, že dnes fungovaly aspoň standardky. Ty nakonec rozhodly v náš prospěch, dali jsme z nich tři góly.“


FC Viktoria Mariánské Lázně - SK Jankov 1:0 (0:0)

Gól: 78. Kavalír. Rozhodčí: Szikszay - Hodek, Šlajs. Delegát: Ploch. ŽK: 3:3 (Drahorád, Šilhán 2 – Pavelec, Lošek, Maršán). ČK: 1:0 (92. Šilhán). Diváků: 250.

Jankov: Pavelec – Fajtl, Lošek, Kroneisl, Zajíc – Bürger, Kollár, Maršán (88. Mensah), Šebelka – Armah (72. Beránek), Sedlic. Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: Pavelec

Ivo Čech, trenér Jankova: „Mariánky vyhrály zaslouženě, sice jsme nastřelili Kroneislem v prvním poločase břevno, ale ve druhé půli zvýšily pohyb a agresivitu, změnil se trochu i metr posuzování a my mnohdy končili na polovině domácích útočným faulem, to jen konstatuji. Jinak jak jsem řekl, domácí si ve druhém poločase šli za třemi body, chtěli je víc a my udělali několik individuálních chyb, při kterých nás podržel Pavelec. Dvě minuty před koncem jsme i my měli tutovku Sedlicem, bohužel přestřelil branku a tak jsme jeli domů s prázdnou, navíc nyní připomínáme spíš lazaret. Čeká nás Hořovicko a pohled na tabulku je výmluvný, musíme jít za plným bodovým ziskem, není se za co schovávat.“


FK Spartak Soběslav - TJ Přeštice 4:1 (1:0)

Góly: 28. a 63. Nohava, 82. T. Mazouch, 88. Dvořák – 65. Sýkora. Rozhodčí: Janíček - Štuk, Hrkal. Delegát: Řezáč. ŽK: 0:1 (Štěpán). Diváků: 310.

Soběslav: Hnilička – M. Hromada, Suchan, Boháč, Vaněk – Žalda (72. Dvořák), Podráský, M. Mazouch (85. Chotovinský), Janoušek (57. T. Mazouch) – Šmídmajer (72. Fischer), Nohava (90. Maršík). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Nohava

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Výsledkově povedené utkání, herně do 70. minuty z naší strany asi nejhorší vystoupení v soutěži. Až do 82. minuty jsme se strachovali o výsledek, zápas rozhodli střídající hráči, kteří naši hru oživili a prosadili se i gólově.“


Malše Roudné – SK Senco Doubravka 1:1 (0:0), penalty 4:2

Góly: 81. O. Otepka (pen.) - 93. Novák. Rozhodčí: Vnuk - Hádek, Radina. Delegát: Tereba. ŽK: 0:3. Diváků: 80.

Roudné: Hřebejk – Kössl, M. Otepka, Holub, Maršík – Tušer, O. Otepka, Vávra (83. Samek) – Růžička (90. Svoboda), Bartoš, Píša (93. Tibitanzl). Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: Holub, Kössl, Hřebejk

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Věděli jsme, že oproti loňsku se kádr soupeře moc nezměnil, tedy až na trenéra. Ten většinou přináší nový impulz, zvlášť když jde o tak zkušeného kouče, kterým bezesporu Zdeněk Michálek je. Pouštěli jsme si jejich předešlé zápasy a dělali jsme analýzu. Věděli jsme, že dostávají málo gólů díky pevné obraně v čele s Knakalem nebo Novákem. Měli jsme slibné šance, které jsme řešili ze vzduchu. Všechno důležité se nakonec dělo v závěru zápasu. Do vedení jsme šli po penaltě, kterou proměnil Ondra. Pak jsme se snažili hru rozdrobit třeba střídáním, ale máme řadu hráčů zraněných, takže to nemohlo probíhat tak zcela podle našeho přání. Čekali jsme na závěrečný hvizd, ale snad v poslední vteřině se u zadní tyče se po rohu prosadil kapitán hostů Novák, jeden z nejlepších hráčů. Pak už přišly penalty, to je vždycky loterie. Hned tu první Hřebejk chytil, my jsme dali všechny. Bod navíc po remíze těší, ale třetí zápas doma znovu nebyl tříbodový. To zlobí. V těch předešlých utkáních jsme také nebyli horší, spíš naopak, ale vítězství to bylo málo. V sobotu dopoledne jedem do Plzně na Petřín. Tam naposledy vyhrála Soběslav, budou se chtít rehabilitovat. Uvidíme!“


Ostatní výsledky

FK Olympie Březová - SK Aritma Praha 2:1 (0:0), 71. Peterka, 90. Kašpar - 49. Beneš.
FK Hořovicko - SK Rakovník 2:3 (0:1), 78. Ansuma, 89. Bělohlávek - 8. Severin, 49. a 67. Sklenka.
MFK Dobříš - SK Klatovy 1898 3:4 (2:3), 10. a 38. Maryška, 91. J. Šrain - 19. a 26. Krásný, 30. Bezděk, 88. Diviš.
FC Slavia Karlovy Vary - TJ Tatran Sedlčany 3:5 (2:0), 2. a 84. Psohlavec, 5. Geňo - 45., 78. a 90. (pen.) Brotánek, 62. Repetný, 86. Němec.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle