Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Začíná domácí trojboj, který bude mít pohárové vyvrcholení

 
úterý, 26. září 2017, 18:12

Tři domácí duely v osmi dnech odehrají písečtí fotbalisté, kteří se nejprve střetnou s ligovými soupeři z Domažlic a Štěchovic a ve středu 4. října přivítají ve 3. kole MOL Cupu prvoligový zlínský Fastav – účastníka Evropské ligy.

Středa 27. září – 16.30 hodin / FC Písek – TJ Jiskra Domažlice
Domažličtí zažívají dobrý start do sezony, když nedokázali bodovat pouze ve dvou třetiligových duelech. Nejtěsnějším rozdílem prohráli ve Dvoře Králové a museli skousnout debakl 7:0 na hřišti aktuálně vedoucí Chrudimi. Jinak Západočeši vítězí, ale zatím se měřili spíše s mužstvy ze spodní poloviny tabulky.

Domažlice mají průběžně druhý nejlepší útok. Ve svém středu prozatím nemají výraznějšího střelce, ale o góly se hráči Jiskry dělí rovnoměrně. Hosté s patnácti body okupují pátou příčku třetiligové tabulky. Mají dvoubodový náskok na Písek, který je v případě vítězství může přeskočit.

V předchozím ročníku si oba týmy dokázaly pohlídat domácí tvrz. Podaří se žlutomodrým vyhrát i tentokrát? Přijďte je povzbudit přímo na stadion.

Zápasy ze sezony 2016/2017
Středa 7. 9. 20017 / TJ Jiskra Domažlice - FC Písek 1:0 (0:0)
Branky: 67. Černý.
Středa 10. 5. 2017 / FC Písek - TJ Jiskra Domažlice 4:2 (2:1)
Branky: 14. Froněk, 26. Voráček (pen.), 58. Řezáč, 76. Voráček - 22. Černý (pen.), 54. Špírek.


Ve věku 88 let zemřel Jaroslav Zeman

Jaroslav Zeman byl dlouholetým hráčem Spartaku Písek, předchůdce dnešního FC, a jako na řízného obránce na něho vzpomínal nejeden útočník soupeře. Dlouhá léta v našem klubu pracoval jako trenér mládeže.

Mezi největší úspěchy patří postup jím vedeného mužstva starších žáků do závěrečného turnaje mistrovství ČSR v roce 1976 v Opavě. Jako trenér také působil u mužstva Pohody Písek.

FC Písek uctí Zemanovu památku minutou ticha před utkáním ČFL FC Písek – Jiskra Domažlice ve středu 27. 9. 2017.

Napsal(a) (pbr) | Foto Jan Škrle