Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sedmnáctka Dynama naznačila zlepšení, připsala si další bod

 
čtvrtek, 14. září 2017, 23:48

První bod v domácím prostředí tréninkového centra na Složišti získala v první lize sedmnáctka Dynama ČB. Se Zbrojovkou Brno se po poločasové přestřelce, v níž padlo všech šest gólů, rozešli smírně 3:3.

Po vyhraném utkání v Hradci Králové (votroky trénuje Marek Kulič), které dynamovci vyhráli po hokejovém výsledku 6:4, hodlali potvrdit body zvenku na vlastním hřišti.

„Chtěli jsme opět bodovat a navázat na dobrou hru z předchozího střetnutí. Začali jsme dobře a dali moc pěkný gól po sólové akci Bečvářem, který byl opravdu výstavní. Pak jsme Brno pustili po vlastních chybách do vedení a museli jsme dotahovat výsledek. Opět po pěkné akci jsme vstřelili vyrovnávací branku Plandorem a dostali jsme se vzápětí do vedení po vstřelené brance Kevinem Strejčkem. Po další naší hrubce jsme si nechali vyrovnat a do kabin jsem šli za stavu 3:3,“ řekl ke gólové přetahované trenér Dynama Jaromír Plocek.

Po přestávce bez gólů

Druhý poločas nebyl ze strany českobudějovických dorostenců moc povedený, Brno mělo častěji míč na svých kopačkách a přehrávalo je. „Měli jsme hodně ztrát míče a tím jsme se dostávali pod tlak,“ uvedl k remízovému utkání hlavní trenér domácích.

„Získali jsme další bod a pohled na tabulku už je malinko lepší, protože úvod sezony se nám nepovedl a dlouho jsme měli na svém kontě nula bodů,“ poznamenal Plocek s tím, že mají v přípravě na čem pracovat. „Musíme se zaměřit na obranou fázi celého týmu, protože na můj vkus dostáváme moc branek. Nad tímto problémem musíme v tréninku zapracovat.“


SK Dynamo ČB U17 – FC Zbrojovka Brno U17 3:3 (3:3), penalty 3:4

Góly: 6. Bečvář, 28. Plandor, 31. Strejček – 13. Svoboda, 21. Kamenský (pen.), 40. Kanabe.

Napsal(a) Redakce | Foto Ján Honza